Nieuws over klanten en projecten en creaties

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten, klanten en creaties. Je kunt je daarnaast ook inschrijven voor onze nieuwsbrief en communicatietips: schrijf hier in.

08.2017 HSTotaal werkt aan nieuw professioneel netwerk: deCluster

We leven in een netwerkmaatschappij. Samenwerking is leuk, maar nóg meer een voorwaarde voor succes. Met name voor onze klanten. Omdat we nogal ervaren zijn, kennen we veel professionele vakmensen met wie we lang en in wisselende samenstelling hebben gewerkt. Altijd met plezier, altijd in co-creatie. Die profs hebben we uitgenodigd een netwerk te vormen dat we inzetten voor klanten. We noemen het netwerk deCluster. Binnenkort meer nieuws.

07.2017 Brandweerkrant 7e jaargang, nummer 22

De 35.000 brandweerlieden in Nederland ontvangen in juli het zomernummer van de Brandweerkrant van Nederland. In dit zomerse nummer vertelt de regio Haaglanden over het Surf Rescue Team en biedt Brandweer Schiphol een kijkje achter de schermen. Kennemerland showt de nieuwe ademluchtwerkplaats en in Limburg-Noord wordt geoefend op maat. HSTotaal verzorgt voor Brandweer Nederland de complete vormgeving van de Brandweerkrant.

06.2017 WENB Jaarcongres 2017

In juni organiseerde de werkgeversvereniging WENB het jaarlijkse congres voor haar leden. 'Wendbaarheid van organisaties en mensen' vormde dit jaar het centrale thema, geïnspireerd door het WENB-communicatiethema 'Goed op weg'. HSTotaal verzorgde voor WENB de presentatie van dit thema en de aankleding van de congresruimte met het ontwerpen en produceren van grote banieren en beurswanden

05.2017 Brochure en infographics voor WENB

Werkgeversvereniging WENB adviseert bedrijven in de sectoren energie, netbeheer en productie/levering, afval & milieu en kabel & telecom, met de thema's arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden. Voor WENB maakte HSTotaal het concept, de vormgeving en productie van de corporate brochure. Waarin de ambities, doelstellingen, taken en betekenis van de organisatie op een sterk visuele in beeld worden gebracht. De titel 'Goed op weg' is een creatieve kapstok die inspirerend werkt om onderwerpen en boodschappen tot een geheel te smeden. 

04.2017 Nieuwe styling wagenpark Pijnacker-Nootdorp

Het wagenpark van de gemeente Pijnacker-Nootdorp is elke dag binnen en buiten de gemeente te zien en is daarmee ook een visitekaartje van de organisatie. En er wordt duurzaam - elektrisch - gereden. Kortom, een echt communicatiemiddel. HSTotaal is de ontwerper van de huisstijl van de gemeente Pijnacker-Nootdorp en maakte ook deze restyling, waarmee de uitstraling nóg opvallender werd.

03.2017 Brandweerkrant 7e jaargang, nummer 21

De Brandweerkrant van Nederland zit in de 7e jaargang. In 2011 gestart als een eenmalige uitgave - een jaaroverzicht in krantvorm, maar zó enthousiast ontvangen dat de uitgave een permanent karakter kreeg. Deze maand rolt er weer een nieuwe Brandweerkrant van Nederland van de pers: nr. 21. In opdracht van Brandweer Nederland verzorgt HSTotaal de complete vormgeving en de productie van deze krant voor bijna 35.000 brandweerlieden.

02.2017 Huisstijl en website voor Damen & De Koning Advocaten

Damen & De Koning Advocaten is een jong maar zeer ervaren Amsterdams advocatenkantoor, voert een brede civiele praktijk en behandelt ook zaken op het snijvlak van strafrecht en civiel recht. Voor deze professionals maakt HSTotaal het design voor de huisstijl en de responsive website. De website wordt gebouwd met skriblCMS: een krachtig, eenvoudig en SEO geoptimaliseerd cms voor professionele websites.

01.2017 Technische documentatie voor DGMR Software

NoiseAtWork is een krachtige software tool voor het visualiseren en rapporteren van geluid en andere indicatoren op de werkplek. Het is een van de softwarepakketten van DGMR Software. HSTotaal maakte het design voor de website en de huisstijl van DGMR Software, inclusief de technische documentatie, zoals folders en brochures.

12.2016 Compleet vernieuwd design voor de websites van DGMR

DGMR is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat oplossingen bedenkt voor een duurzame, veilige en gezonde omgeving. HSTotaal heeft drie jaar terug in samenwerking met haar partners de websites ontwikkeld en gebouwd: design en cms. Nu hebben we de designs van de websites van DGMR en DGMR Software geheel vernieuwd, met aangepaste functies en een zeer vriendelijk cms.

11.2016 Nieuwe boekuitgave voor Consus Media

Consus Media is een Nederlandse technisch historische uitgeverij van onder andere het bekende Zetor boek over de geschiedenis van de Tsjechische tractorfabrikant Zetor, en het boek '100 jaar Vicon' over de omvangrijke bijdrage die Vicon heeft geleverd aan de internationale landbouwmechanisatie. HSTotaal maakte hiervoor het ontwerp. Zojuist verscheen de nieuwste uitgave van Consus, de Amerikaanse versie van het boek: 'Zbrojovka Brno, From Firearms to Tractors'. Hoe een Oostenrijks-Hongaars staatsbedrijf zich tussen de wereldoorlogen ontwikkelde tot een van 's werelds succesvolle wapenfabrikanten. Een stevig onderwerp met een stevig ontwerp van HSTotaal.

10.2016 Visualisatie Evenementenbeleid voor de gemeente Hilversum

De gemeente Hilversum wenst het Evenementenbeleid stevig te herzien. Feitelijk gaat het om een sterke verbetering. Hilversum wil bewoners, horeca-ondernemers en evenementen-organisatoren nauw bij dat proces betrekken. HSTotaal kreeg de opdracht het beleid te visualiseren en het proces te verwoorden, zodanig dat het geheel in een heldere presentatie kan worden gegoten en tot een goed interactief overleg zal leiden.

09.2016 Milieukant voor de gemeente Huizen

In juni ontvingen alle bewoners van de gemeente Huizen een Milieukrant. De krant staat vol korte berichten, tips en adviezen voor een beter klimaat. Een beter klimaat is de ambitie van de gemeente Huizen, die gaat voor energiezuinig, klimaatbestendig, groen en 'van afval naar grondstof'. En daar zijn de inwoners bij nodig! De krant is bedacht, gemaakt en geproduceerd door HSTotaal.

08.2016 DGMR Software op de AIHce-beurs in Baltimore

Op de 'American Industrial Hygiene Conference & Exposition' (AIHce) in Baltimore, staat DGMR Software dit jaar met twee belangrijke softwarepakketten: MapAtWork en NoiseAtWork. HSTotaal kreeg de opdracht de beursstand aan te kleden en het foldermateriaal te maken.

07.2016 Productstyling voor Unexus

Unexus Contact Solutions levert telecommunicatie en diensten voor optimale bereikbaarheid, via telefoon, e-mail, webchat, SMS, WhatsApp enz. Zo worden producten geleverd aan o.a. contact centers voor de monitoring van de dienstverlening, in de vorm van statistieken van agenten, wachtenden, service level enz. HSTotaal kreeg de opdracht deze visualisaties te restylen en optimaal passend te maken bij de professionele ambities van Unexus.

Schrijf nú in voor gratis communicatietips!

Ook in 2017 verschijnt er een praktische en overzichtelijke serie tips over goede communicatie. De onderwerpen behandelen alle communicatiethema's.
Schrijf u in, dan krijgt u elke maand de tips; ze zijn kosteloos en verplichten u tot niets.

Een jaar lang gratis communicatietips? Schrijf je hier in.

Nieuws over klanten en opdrachten

08.2017 HSTotaal werkt aan nieuw professioneel netwerk: deCluster

Omdat we nogal ervaren zijn, kennen we veel professionele vakmensen met wie we lang en in wisselende samenstelling hebben gewerkt. Die profs hebben we uitgenodigd een netwerk te vormen dat we inzetten voor klanten. We noemen het netwerk deCluster. Binnenkort meer nieuws.

07.2017 Brandweerkrant 7e jaargang, nummer 22

De 35.000 brandweerlieden in Nederland ontvangen in juli het zomernummer van de Brandweerkrant van Nederland. HSTotaal verzorgt voor Brandweer Nederland de complete vormgeving van de Brandweerkrant.

06.2017 WENB Jaarcongres 2017

In juni organiseerde de werkgeversvereniging WENB het jaarlijkse congres voor haar leden. HSTotaal verzorgde voor WENB de presentatie van dit thema en de aankleding van de congresruimte met het ontwerpen en produceren van grote banieren en beurswanden

05.2017 Brochure en infographics voor WENB

Voor Werkgeversvereniging WENB maakte HSTotaal het concept, de vormgeving en productie van de corporate brochure. De titel 'Goed op weg' is een creatieve kapstok die inspirerend werkt om onderwerpen en boodschappen tot een geheel te smeden. 

04.2017 Nieuwe styling wagenpark Pijnacker-Nootdorp

Het wagenpark van de gemeente Pijnacker-Nootdorp is toe aan een restyling. HSTotaal is de ontwerper van de huisstijl van de gemeente Pijnacker-Nootdorp en maakte ook deze restyling, waarmee de uitstraling nóg opvallender werd.

03.2017 Brandweerkrant 7e jaargang, nummer 21

Deze maand rolt er weer een nieuwe Brandweerkrant van Nederland van de pers: nr. 21. In opdracht van Brandweer Nederland verzorgt HSTotaal de complete vormgeving en de productie van deze krant voor bijna 35.000 brandweerlieden.

02.2017 Huisstijl en website voor Damen & De Koning Advocaten

Voor Damen & De Koning Advocaten maakt HSTotaal het design voor de huisstijl en de responsive website. De website wordt gebouwd met skriblCMS: een krachtig, eenvoudig en SEO geoptimaliseerd cms voor professionele websites.

01.2017 Technische documentatie voor DGMR Software

NoiseAtWork is een van de softwarepakketten van DGMR Software. HSTotaal maakte het design voor de website en de huisstijl van DGMR Software, inclusief de technische documentatie, zoals folders en brochures.

12.2016 Compleet vernieuwd design voor de websites van DGMR

HSTotaal heeft de designs van de websites van DGMR en DGMR Software geheel vernieuwd, met aangepaste functies en een zeer vriendelijk cms.

11.2016 Nieuwe boekuitgave voor Consus Media

Bij Consus Media verscheen zojuist de Amerikaanse versie van het boek: 'Zbrojovka Brno, From Firearms to Tractors'. Hoe een Oostenrijks-Hongaars staatsbedrijf zich tussen de wereldoorlogen ontwikkelde tot een van 's werelds succesvolle wapenfabrikanten. Een stevig onderwerp met een stevig ontwerp van HSTotaal.

10.2016 Visualisatie Evenementenbeleid voor de gemeente Hilversum

De gemeente Hilversum wil bewoners, horeca-ondernemers en evenementen-organisatoren nauw bij het nieuwe evenementenbeleid betrekken. HSTotaal kreeg de opdracht het beleid te visualiseren en het proces te verwoorden, zodanig dat het geheel in een heldere presentatie kan worden gegoten en tot een goed interactief overleg zal leiden.

09.2016 Milieukant voor de gemeente Huizen

Alle inwoners van de gemeente Huizen ontvingen de Milieukrant, vol korte berichten, tips en adviezen voor een beter klimaat. De krant is bedacht, gemaakt en geproduceerd door HSTotaal.

08.2016 DGMR Software op de AIHce-beurs in Baltimore

Op de 'American Industrial Hygiene Conference & Exposition' (AIHce) in Baltimore, staat DGMR Software dit jaar met twee belangrijke softwarepakketten: MapAtWork en NoiseAtWork. HSTotaal kreeg de opdracht de beursstand aan te kleden en het foldermateriaal te maken.

07.2016 Productstyling voor Unexus

Unexus levert telecommunicatie en diensten voor optimale bereikbaarheid, via telefoon, e-mail, webchat, SMS, WhatsApp enz. HSTotaal kreeg de opdracht de schermvisualisaties te restylen en optimaal passend te maken bij de professionele ambities van Unexus.

Schrijf nú in voor gratis communicatietips!

Ook in 2016 verschijnt er een praktische en overzichtelijke serie tips over goede communicatie. Schrijf u in, dan krijgt u elke maand de tips; ze zijn kosteloos en verplichten u tot niets.

Schrijf hier in voor een jaar lang gratis communicatietips: inschrijven.

Meer weten over onze projecten en ervaringen? Stuur ons een mailtje: mail@hstotaal.nl. Of bel 023-534 45 00.

Meer weten over onze ervaringen? Stuur een bericht: mail@hstotaal.nl