Industriële communicatie voor Absorbit 

Absorbit levert een uitgebreid pakket diensten en producten op het gebied van de dagelijkse milieu- en veiligheidspraktijk en bij calamiteiten. We schrijven een sterk verhaal, ontwerpen onderscheidende merken en een heldere vormgeving. Plus product-visuals voor de catalogi en brochures.

Huisstijl en communicatie voor Absorbit

HSTotaal adviseerde Absorbit Groep bij haar positionering en merkontwikkeling. We ontwierpen de logo’s, de huisstijl, inclusief alle communicatiemiddelen, brochures en websites voor de verschillende diensten.

Het leveringsprogramma als infographic

Voor Absorbit is specifieke vormgeving ontwikkeld in de vorm van infographics die het totale leveringspakket overzichtelijk in beeld brengen. Daarin is de integratie van de drie divisies, Trading, Training en Tracking, sterk benadrukt. Deze divisies leveren als geïntegreerde diensten, grote meerwaarde voor klanten. De visual met het complete leveringsprogramma van de Absorbit Groep maakt dat idee in de brochures en op websites helder.

Meer weten over het inzichtelijk maken van jouw leveringsprogramma? Over infographics? We maken graag een afspraak met je: bart@hstotaal.nl.

Industriële communicatie voor Absorbit

Positionering en corporate identity voor Absorbit. HSTotaal adviseerde Absorbit Groep bij haar positionering en merkontwikkeling. We ontwierpen de logo’s, de huisstijl, inclusief alle communicatiemiddelen, websites en brochures.

Infographics. Om het totale leveringsprogramma overzichtelijk in beeld brengen hebben we uitgebreide infographics ontwikkeld. De divisiesTrading, Training en Tracking leveren als geïntegreerde diensten, grote meerwaarde voor klanten. De visual met het complete leveringsprogramma brengt dat idee helder in beeld.

Meer weten over infographics? Laat het ons weten: bart@hstotaal.nl.

huisstijltechniekdiensten

Meer weten over infographics of over de presentatie van jouw leveringsprogramma? Laten we een afspraak maken. Mail naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32. 

Meer weten over positionering en huisstijl? Mail naar bart@hstotaal.nl voor een afspraak maken.