Industriële communicatie voor Absorbit Groep 

Absorbit levert een uitgebreid pakket diensten en producten op het gebied voor de dagelijkse milieu- en veiligheidspraktijk en bij calamiteiten. 

Huisstijl en communicatie voor Absorbit

HSTotaal adviseerde Absorbit Groep bij haar positionering en merkontwikkeling. We ontwierpen de logo's, de huisstijl, inclusief alle communicatiemiddelen, brochures en websites.

Het leveringsprogramma als infographic

Specifieke vormgeving is voor Absorbit ontwikkeld in de vorm van infographics die het totale leveringspakket overzichtelijk in beeld brengen. Wat daarin is benadrukt, is de integratie van de drie diensten: Trading, Training en Tracking. Deze diensten leveren als geïntegreerd geheel grote meerwaarde. De visual in de brochures en websites maakt dat idee helder.

Meer weten over het inzichtelijk maken van uw leveringsprogramma? Over infographics? We maken graag een afspraak met u: mail@hstotaal.nl.

Industriële communicatie voor Absorbit Groep

Positionering en corporate identity voor Absorbit. HSTotaal adviseerde Absorbit Groep bij haar positionering en merkontwikkeling. We ontwierpen de logo's, de huisstijl, inclusief alle communicatiemiddelen, websites en brochures.

Infographics. Om het totale leveringspakket overzichtelijk in beeld brengen hebben we uitgebreide infographics ontwikkeld.

Meer weten over infographics? Laat het ons weten: mail@hstotaal.nl.

techniekdiensten

Meer weten over infographics of over de presentatie van uw leveringsprogramma? Positionering en huisstijl? Laten we een afspraak maken! Mail aan: mail@hstotaal.nl. Of bel 023-534 45 00. En vraag naar Joost Klinkenberg of Bart Landman.

Meer weten over positionering en huisstijl? Mail aan mail@hstotaal.nl.