Communicatie voor een moderne overheid

“Een actieve overheid benadert burgers die niet uit zichzelf contact zoeken met de overheid.”

Interactieve communicatie met veeleisende burgers

Duurzame overheidscommunicatie is voorwaardelijk voor het functioneren van een moderne overheid: transparant, begrijpelijk, op tijd, volledig en concreet. Eenrichtingsverkeer in communicatie is niet meer toereikend. 

Betrokken burgers, actieve overheid

Maatschappelijke en technische ontwikkelingen dwingen de overheid tot verantwoording. Daarbij is communicatie cruciaal voor het verkrijgen van draagvlak om burgers te betrekken, te motiveren en te bewegen. HSTotaal heeft veel ervaring met deze vorm van communicatie.

Maar we doen veel meer dan overheidscommunicatie 

Als creatief bureau geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. We ontwerpen brochures, advertenties en ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals informatieborden, beurspresentaties, en expositiemateriaal.

Een goed gesprek over overheidscommunicatie?

Als ervaren creatieven denken we graag mee over de manier waarop jouw organisatie communiceert. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies.

Bel voor voor een afspraak 06 20 61 68 32. Mailen kan ook: bart@hstotaal.nl.

Communicatie voor een moderne overheid

Interactieve communicatie met veeleisende burgers. Duurzame communicatie is voorwaardelijk voor het functioneren van een moderne overheid: transparant, begrijpelijk, op tijd, volledig en concreet. Eenrichtingsverkeer in communicatie is niet meer toereikend. 

Betrokken burgers, actieve overheid. Maatschappelijke en technische ontwikkelingen dwingen de overheid tot verantwoording. Daarbij is communicatie cruciaal voor het verkrijgen van draagvlak om burgers te betrekken, te motiveren en te bewegen. HSTotaal heeft veel ervaring met deze vorm van communicatie.

We doen veel meer dan overheidscommunicatie. Als creatief bureau geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics en online presentaties. Wij ontwerpen brochures, advertising en ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals informatieborden, beurspresentaties, en expositiemateriaal.

Een goed gesprek over overheidscommunicatie? Mail voor een afspraak: bart@hstotaal.nl.

communicatieadviesoverheid

Hoe bereik je als overheid mensen achter de voordeur? We komen graag met je in gesprek. Bel voor een afspraak: 06 20 61 68 32.

Hoe bereik je als overheid mensen achter de voordeur? We komen graag met je in gesprek. Mail voor een afspraak: bart@hstotaal.nl.