Communicatie voor een moderne overheid

"Een actieve overheid benadert burgers die niet uit zichzelf contact zoeken met de overheid."

Interactieve communicatie met veeleisende burgers

Duurzame overheidscommunicatie is voorwaardelijk voor het functioneren van een moderne overheid: transparant, begrijpelijk, op tijd, volledig en concreet. Eenrichtingsverkeer in communicatie is niet meer toereikend. 

Betrokken burgers, actieve overheid

Maatschappelijke en technische ontwikkelingen dwingen de overheid tot verantwoording. Daarbij is communicatie cruciaal voor het verkrijgen van draagvlak om burgers te betrekken, te motiveren en te bewegen. HSTotaal heeft veel ervaring met deze vorm van communicatie.

We doen veel meer dan overheidscommunicatie 

Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe u ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo's, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Een uitnodiging voor een goed gesprek

Als ervaren creatieven denken we graag over de communicatie van uw organisatie. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies. Zodat u weet waar u aan toe bent en wij een scherpe offerte kunnen maken.

Bel of mail Joost Klinkenberg voor meer informatie over onze ervaringen. Of vraag hier onze bureaubrochure: joost@hstotaal.nl.

Communicatie voor een moderne overheid

Interactieve communicatie met veeleisende burgers. Duurzame communicatie is voorwaardelijk voor het functioneren van een moderne overheid: transparant, begrijpelijk, op tijd, volledig en concreet. Eenrichtingsverkeer in communicatie is niet meer toereikend. 

Betrokken burgers, actieve overheid. Maatschappelijke en technische ontwikkelingen dwingen de overheid tot verantwoording. Daarbij is communicatie cruciaal voor het verkrijgen van draagvlak om burgers te betrekken, te motiveren en te bewegen. HSTotaal heeft veel ervaring met deze vorm van communicatie.

We doen veel meer dan overheidscommunicatie. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe u ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo's, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Mail Joost Klinkenberg voor meer informatie over onze ervaringen: joost@hstotaal.nl.

Benieuwd wat duurzame communicatie voor uw organisatie betekent? Mail Joost Klinkenberg voor meer informatie over onze ervaringen: joost@hstotaal.nl.

Benieuwd wat duurzame communicatie voor uw organisatie betekent? Mail Joost Klinkenberg: joost@hstotaal.nl.