B2B communicatie voor Van Hemert Persluchttechniek

Een goed vormgegeven en gedrukte brochure is tegenwoordig een uitzondering. Omdat klanten niet altijd online (willen) zijn, kun je met een aansprekende brochure juist nu het verschil maken!

Communicatie is kiezen

Samen met de specialisten van Van Hemert Persluchttechniek ontwikkelde HSTotaal een onderscheidende brochure om hun marketing te ondersteunen. Klanten en prospects worden uitgenodigd om voor de bedrijfszekerheid van Van Hemert te kiezen. De brochure toont daarvan alle aspecten en is een aansprekend hulpmiddel in gesprekken met bestaande én nieuwe klanten.

Versterk je offline communicatie

Veel diensten en producten worden niet uitsluitend via internet gekocht. Daarom kan drukwerk jouw online presentatie geweldig ondersteunen. Een mooi gedrukte brochure kan een uitnodiging en het startpunt zijn van een bezoek aan je website. Andersom kan een gedrukte brochure de bevestiging zijn van de argumenten die je online geeft. Zorg dan wel dat je website naadloos aansluit op het drukwerk en veel toegevoegde waarde bevat.

Hoe kunnen we jou helpen met jouw brochure, campagne of evenement? Of met een creatief antwoord op een andere communicatievraag? Mail naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

B2B communicatie voor Van Hemert Persluchttechniek

Een goed vormgegeven en gedrukte brochure is tegenwoordig een uitzondering. Als klanten niet altijd online zijn, kun je met een aansprekende brochure het verschil maken!

Communicatie is kiezen Samen met de specialisten van Van Hemert Persluchttechniek ontwikkelde HSTotaal een onderscheidende brochure om hun marketing te ondersteunen. Prospects worden uitgenodigd om voor de bedrijfszekerheid van Van Hemert te kiezen. De brochure is een aansprekend hulpmiddel in gesprekken met bestaande én nieuwe klanten.

Versterk je offline communicatie Veel diensten en producten worden niet alleen online gekocht. Daarom kan drukwerk jouw online presentatie geweldig ondersteunen. Een gedrukte brochure kan het startpunt zijn van een bezoek aan je website. Of een gedrukte brochure kan de argumenten die je online geeft bevestigen. Dan moet je website wel naadloos aansluiten op het drukwerk en toegevoegde waarde bevatten.

Hoe kunnen we jou helpen met jouw brochure, campagne of evenement? Of met een creatief antwoord op een andere communicatievraag? Mail naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

 

communicatieadvieshuisstijlbrochurestechniekdesign

Hoe kunnen we jou helpen met je brochure of campagne? Of met een creatief antwoord op je communicatievraag? Mail naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

Hoe kunnen we jou helpen met jouw brochure of campagne? Of met een creatief antwoord op je communicatievraag? Mail naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.