Communicatie voor de semi-overheid, Brandweer Nederland

Brandweer Nederland is er voor ruim 30.000 brandweermensen, verspreid over 25 veiligheidsregio’s. Brandweer; dat is wat ze doen. Ze zijn innovatief, ze delen kennis en leren elke dag weer. Werken samen, in de gemeente, regio en landelijk.

Alle brandweeruitingen tot één geheel gebracht

Brandweer Nederland heeft HSTotaal gevraagd een design te ontwikkelen dat de grote verscheidenheid van communicatiemiddelen tot één geheel brengt.

Van extraverte krant tot complexe brochure

HSTotaal geeft vorm aan de publicaties van Brandweer Nederland, de huisstijl, het jaarverslag, de Brandweerkrant van Nederland, de folders, brochures en richlijnen. Van de zeer extraverte Brandweerkrant, tot de zeer complexe informatieve richtlijnen. Er is een grafische basis ontwikkeld met de bestaande huisstijl als vertrekpunt. Dat geeft het totaal van uitingen veel samenhang.

Krachtige en kleurrijke Brandweerkrant

Inmiddels hebben we meerdere jaargangen van ‘De Brandweerkrant van Nederland’ gemaakt. Geïnspireerd op de identiteit en huisstijl van de brandweer: stevig, zichtbaar, professioneel en toegankelijk. Vol met typische brandweerzaken die in het land spelen. Laagdrempelig en toegankelijk; interessant voor de bijna 35.000 brandweermensen in de kazernes en blusposten in het hele land.

Meer weten over onze ervaringen met Brandweer Nederland? We maken graag een afspraak. Stuur ons een bericht: bart@hstotaal.nl.

Communicatie voor de semi-overheid, Brandweer Nederland

Alle brandweeruitingen tot één geheel gebracht. Brandweer Nederland heeft HSTotaal gevraagd een design te ontwikkelen dat de grote verscheidenheid van communicatiemiddelen tot één geheel brengt.

Van extraverte krant tot complexe brochure. HSTotaal geeft vorm aan de publicaties van Brandweer Nederland, de huisstijl, het jaarverslag, de Brandweerkrant van Nederland, de folders, brochures en richlijnen. Van de zeer extraverte Brandweerkrant, tot de zeer complexe informatieve richtlijnen. 

Meer weten over onze ervaringen? Mail naar: bart@hstotaal.nl.

huisstijloverheiddesign

Het stroomlijnen van uw publicaties? Een basisvormgeving voor uw folders en brochures? Meer weten? Mail naar: bart@hstotaal.nl of bel Bart Landman: 06 20 61 68 32.

Het stroomlijnen van uw publicaties? Een basisvormgeving voor uw folders en brochures? Stuur een mail naar: bart@hstotaal.nl.