Communicatie voor de semi-overheid, Brandweer Nederland

Brandweer Nederland is er voor ruim 30.000 brandweermensen, verspreid over 25 veiligheidsregio's.

Alle brandweeruitingen tot één geheel gebracht

HSTotaal heeft in opdracht van de Brandweer Nederland een design ontwikkeld dat de grote verscheidenheid van communicatiemiddelen tot één geheel brengt.

Van extraverte krant tot complexe brochure

HSTotaal geeft vorm aan de publicaties van Brandweer Nederland, de huisstijl, het jaarverslag, de Brandweerkrant van Nederland, de folders, brochures en richlijnen. Van de zeer extraverte Brandweerkrant, tot de zeer complexe informatieve richtlijnen. Er is een grafische basis ontwikkeld met de bestaande huisstijl als vertrekpunt. Dat geeft het totaal van uitingen veel samenhang.

Meer weten over onze ervaringen met Brandweer Nederland? We maken graag een afspraak. Stuur ons een bericht: mail@hstotaal.nl.

Communicatie voor de semi-overheid, Brandweer Nederland

Alle brandweeruitingen tot één geheel gebracht. HSTotaal heeft in opdracht van de Brandweer Nederland een design ontwikkeld dat de grote verscheidenheid van communicatiemiddelen tot één geheel brengt.

Van extraverte krant tot complexe brochure. HSTotaal geeft vorm aan de publicaties van Brandweer Nederland, de huisstijl, het jaarverslag, de Brandweerkrant van Nederland, de folders, brochures en richlijnen. Van de zeer extraverte Brandweerkrant, tot de zeer complexe informatieve richtlijnen. 

Meer weten over onze ervaringen? Mail naar: mail@hstotaal.nl.

overheid

Het stroomlijnen van uw publicaties? Een basisvormgeving voor uw folders en brochures? Meer weten? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of zend een mail aan: mail@hstotaal.nl.

Het stroomlijnen van uw publicaties? Een basisvormgeving voor uw folders en brochures? Zend een mail aan: mail@hstotaal.nl.