Een modern logo design ook voor jouw organisatie?

‘Een nieuw logo is niet alleen het ‘nieuwe jasje’ van jouw organisatie; het is ook de visuale vertaling van jouw verhaal voor de lange termijn.’

Een bijzonder logo is meer dan alleen maar een mooi ontwerp

Het logo is meer dan de naam van jouw organisatie en ook meer dan ‘het nieuwe jasje’. Een logo is de visuele vertaling van de trots, de ambities en de belofte van jouw organisatie. En daarmee een voorbeeld en inspiratiebron voor medewerkers, klanten en relaties. En daarnaast moet een logo vooral ook heel mooi zijn!

We bedenken creaties voor oude én nieuwe media

We doen veel meer dan logo design. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe je ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen huisstijlen, logo’s, beeldmerken, brochures, advertenties en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Een uitnodiging voor een goed gesprek over uw logo design

Als ervaren creatieven denken we graag mee over jouw nieuwe logo. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies. Zodat je weet waar je aan toe bent en wij een scherpe offerte kunnen maken.

Mail Bart Landman voor jouw logo design: bart@hstotaal.nl of bel voor een afspraak: 06 20 61 68 32.

Een modern logo design ook voor jouw organisatie?

Een bijzonder logo is meer dan alleen maar een mooi ontwerp. Het logo is meer dan de naam van jouw organisatie en ook meer dan ‘het nieuwe jasje’. Een logo is de visuele vertaling van de trots, de ambities en de belofte van jouw organisatie.

We doen veel meer dan logo design. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe je ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo’s, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Mail Bart Landman voor een afspraak over jouw logo design: bart@hstotaal.nl.

logo design

Een nieuw logo is meer dan de naam van jouw organisatie en ook meer dan ‘het nieuwe jasje’. De vraag is dus: hoe werkt dat, wat kost dat en wat levert het op? Bel HSTotaal voor een afspraak: 06 20 61 68 32.

Een nieuw logo is meer dan de naam van jouw organisatie en ook meer dan ‘het nieuwe jasje’. Bel HSTotaal voor een afspraak en een inspirerend gesprek: 06 20 61 68 32.