Zorgcommunicatie voor het Diaconessenhuis Leiden

Diaconessenhuis Leiden: een ziekenhuis waar samenspel van mensen en kennis voorop staat en vrijwel alle specialismen aanwezig zijn.

Communicatiethema gebaseerd op onderscheidende waarden

Met bijna 1.300 professionals wordt een omgeving gecreërd van vertrouwen en geborgenheid voor de inwoners van Leiden en de Duin- en Bollenstreek.

Eén thema dat de communicatie versterkt

Voor deze zorg-organisatie brengt HSTotaal de positionering in beeld en bedenken we het thema: ‘Mens&Kennis’ dat alle communicatie-uitingen verbindt met de belangrijke merkwaarden. Het thema verbindt die waarden aan communicatie. Samen met een mooie huisstijl, vriendelijke communicatiemiddelen, echt taalgebruik en authentieke beelden, ontstaat een groter geheel waarbij mensen zich goed voelen. En daar wordt iedereen beter van.

HSTotaal kleedt het 100&10-jarig jubileum communicatief aan, verzorgt de re-styling voor de huisstijl, ontwikkelt de website, ontwerpt de relatiemagazines en veel andere uitingen. Inmiddels is het Diaconessenhuis gefuseerd met Rijnland Zorggroep. 

Meer weten over communicatie en design in de zorg? Neem contact op met Bart Landman: bart@hstotaal.nl of bel: 06 20 61 68 32.

Zorgcommunicatie voor het Diaconessenhuis Leiden

Eén thema dat de communicatie versterkt en verbindt. Voor deze organisatie brengt HSTotaal de positionering in beeld en bedenken we het thema: ‘Mens&Kennis’ dat alle communicatie-uitingen verbindt met de belangrijke merkwaarden. HSTotaal kleedt het 100&10-jarig jubileum communicatief aan, maakt de re-styling voor de huisstijl, ontwikkelt de website, en ontwerpt de relatiemagazines en veel andere uitingen. Inmiddels is het Diaconessenhuis gefuseerd met Rijnland Zorggroep.

Meer weten over communicatie en design in de zorg? Neem contact op met Bart Landman: 06 20 61 68 32 of mail naar: bart@hstotaal.nl.

communicatieadvieshuisstijlcampagneszorg en welzijn

Meer weten over zorgcommunicatie? Over patiëntenvoorlichting. Over de communicatie voor joúw zorginstelling? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32 of mail naar: bart@hstotaal.nl.

Meer weten over zorgcommunicatie? Of over communicatie voor joúw zorginstelling? Mail naar: bart@hstotaal.nl.