Zorgcommunicatie voor Diaconessenhuis Leiden

Diaconessenhuis Leiden: een ziekenhuis waar samenspel van mensen en kennis voorop staat en vrijwel alle specialismen aanwezig zijn.

Communicatiethema gebaseerd op onderscheidende waarden

Met bijna 1300 professionals wordt een omgeving gecreërd van vertrouwen en geborgenheid voor de inwoners van Leiden en de Duin- en Bollenstreek.

Eén thema dat de communicatie versterkt

Voor deze organisatie brengt HSTotaal de positionering in beeld en bedenken we het thema: 'Mens&Kennis' dat alle communicatie-uitingen verbindt met de belangrijke merkwaarden. HSTotaal kleedt het 100&10-jarig jubileum communicatief aan, maakt de re-styling voor de huisstijl, ontwikkelt de website, en ontwerpt de relatiemagazines en veel andere uitingen. Inmiddels is het Diaconessenhuis gefuseerd met Rijnland Zorggroep. 

Meer weten over communicatie en design in de zorg? Neem contact op met Joost Klinkenberg en Bart Landman: 023-534 45 00. Of mail naar: mail@hstotaal.nl.

Zorgcommunicatie voor Diaconessenhuis Leiden

Eén thema dat de communicatie versterkt en verbindt. Voor deze organisatie brengt HSTotaal de positionering in beeld en bedenken we het thema: 'Mens&Kennis' dat alle communicatie-uitingen verbindt met de belangrijke merkwaarden. HSTotaal kleedt het 100&10-jarig jubileum communicatief aan, maakt de re-styling voor de huisstijl, ontwikkelt de website, en ontwerpt de relatiemagazines en veel andere uitingen. Inmiddels is het Diaconessenhuis gefuseerd met Rijnland Zorggroep.

Meer weten over communicatie en design in de zorg? Neem contact op met Joost Klinkenberg en Bart Landman: 023-534 45 00. Of mail naar: mail@hstotaal.nl.

communicatieadviescampagneszorg en welzijn

Meer weten over zorgcommunicatie? Over patiëntenvoorlichting. Over de communicatie voor úw zorginstelling? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of mail aan: mail@hstotaal.nl.

Meer weten over zorgcommunicatie? Of over communicatie voor úw zorginstelling? Mail aan: mail@hstotaal.nl.