Een effectieve online brochure 

‘Een bijzonder vormgegeven brochure is enorm effectief in online communicatie!’

Een online brochure is een effectieve vorm van communicatie

Er zijn veel manieren om klanten online te bereiken: e-mailings, digitale nieuwsbrieven, websites, blogs of sociale media. Het aanbod is groot en veel klanten ontbreekt het aan tijd om al het nieuws te verwerken. In dat tekort past een effectieve brochure optimaal. Een brochure met een compleet verhaal in een logische volgorde is momenteel bijzonder, dus maak daar gebruik van. Het geeft klanten alle gelegenheid op hun eigen moment, plaats en tempo de complete informatie te verwerken. En dat is een geweldige aanvulling op de overige - vaak online - communicatie.

Waarom is zelfs een papieren brochure zo effectief?

Online communicatie is een prachtige aanvulling op het analoge informatie-aanbod. Want klanten kunnen (of willen) niet altijd online zijn. Daarnaast kunnen veel diensten en producten niet uitsluitend via internet gekocht worden. Drukwerk kan de online brochure geweldig ondersteunen. Een goed ontworpen, goed geschreven en mooi gedrukte brochure kan een uitnodiging en het startpunt zijn van een bezoek aan de website. Andersom kan een gedrukte brochure de bevestiging zijn van de argumenten die op het internet zijn gevonden. De online presentatie moet dan wel naadloos aansluiten op het drukwerk en veel toegevoegde waarde bevatten.

HSTotaal ontwerpt bijzondere brochures voor glasheldere communicatie

HSTotaal is een compact, creatief ontwerpbureau in Hilversum. We geven advies en ontwikkelen concepten en vormgeving voor brochures, folders, nieuwsbrieven en kranten. We maken onderscheidende creaties voor maximaal effect.

We bedenken creaties voor oude én nieuwe media

We doen veel meer dan reclamecampagnes. Als creatief bureau geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen huisstijlen, logo’s, beeldmerken, brochures, advertenties en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Een uitnodiging voor een goed gesprek

Als ervaren creatieven denken we graag mee over jouw brochure. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies. Zodat je weet waar je aan toe bent en wij een scherpe offerte kunnen maken.

Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32. Of mail naar: bart@hstotaal.nl.

Een effectieve online brochure

Een online brochure is een effectieve vorm van communicatie. Er zijn veel manieren om klanten online te bereiken: e-mailings, digitale nieuwsbrieven, websites, blogs of sociale media. Het aanbod is groot en veel klanten ontbreekt het aan tijd om al het nieuws te verwerken. In dat tekort past een online brochure optimaal. Een brochure met een compleet verhaal in een logische volgorde is momenteel bijzonder, dus maak daar gebruik van. 

Waarom is zelfs een papieren brochure zo effectief? Naast analoge communicatie is online communicatie een prachtige aanvulling. Hou er rekening mee dat klanten niet altijd online kunnen (of willen) zijn. Daarnaast kunnen veel diensten en producten niet uitsluitend via internet gekocht worden. Drukwerk kan de online brochure dus heel sterk ondersteunen. 

HSTotaal ontwerpt bijzondere brochures voor glasheldere communicatie. HSTotaal is een compact, creatief ontwerpbureau in Hilversum. We geven advies en ontwikkelen concepten en vormgeving voor brochures, folders, nieuwsbrieven en kranten. We maken onderscheidende creaties voor maximaal effect.

We doen veel meer dan online brochures. Als creatief bureau geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo’s, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Een afspraak? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.

brochuresdigital

Een online brochure met een interactief design en een relevante inhoud is momenteel bijzonder, dus maak daar gebruik van. Meer weten over de mogelijkheden? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32.

Een online brochure met een interactief design en een relevante inhoud is momenteel bijzonder, dus maak daar gebruik van. Meer weten over de mogelijkheden? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.