Industriële communicatie en B2B reclame

‘Communicatie en reclame is niet iets tussen bedrijven en producten, maar tussen mensen. Ook bij industriële communicatie en reclame staat de eindgebruiker centraal.’

De klant, inspiratiebron voor communicatie en design

Uitgangspunt is altijd de klant van de klant, de potentiële afnemer. Bij consumentencommunicatie, maar zeker ook bij industriële communicatie en reclame. Product of dienst zijn bepalend, waarbij de specifieke eindgebruiker ons inspireert tot een pakkend communicatieconcept, welke strategie we kiezen, welke rol het design krijgt, de boodschap en het taalgebruik. Daarbij houden we zeker rekening met de specifieke, soms meer rationele, overwegingen die een rol spelen in het beslis- en aankoopgedrag. 

B2B, communicatie en design voor mensen

HSTotaal heeft veel ervaring met business-to-business reclame en andere vormen van communicatie en promotie die ondernemingen inzetten om mensen in bedrijven en organisaties te benaderen. Onze B2B-reclame of industriële reclame verschilt van consumentencommunicatie, maar uiteindelijk zijn het mensen die de beslissingen nemen. En dan is de rol van communicatie en design doorslaggevend.

Communicatie en design met een top-prestatie

Concurrentie dwingt bedrijven en producten tot top-prestaties. Jouw bedrijfs- en productpresentatie is communicatief een top-professionele actie, die een zeer professionele benadering vereist. Ons idee is dan: verlang dan ook van communicatie en design - de vorm en de inhoud - dan ook het uiterste, met de zelfde mate van professionaliteit.

We doen veel meer dan industriële communicatie en reclame

Als creatief bureau geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen huisstijlen, logo’s, beeldmerken, brochures, advertenties en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Een uitnodiging voor een goed gesprek

Als ervaren creatieven denken we graag mee over jouw industriële communicatie. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies. 

Mail naar bart@hstotaal.nl of bel Bart Landman: 06 20 61 68 32.

Industriële communicatie en B2B reclame

De klant, inspiratiebron voor communicatie en design. Uitgangspunt is altijd de klant van de klant, de potentiële afnemer. Het product of de dienst zijn bepalend, waarbij de specifieke eindgebruiker ons inspireert tot een pakkend communicatieconcept, welke strategie we kiezen, welke rol het design krijgt, de boodschap en het taalgebruik. 

B2B, communicatie en design voor mensen. HSTotaal heeft veel ervaring met business-to-business reclame en andere vormen van communicatie en promotie die ondernemeningen inzetten om mensen in bedrijven en organisaties te benaderen. 

Communicatie en design met een top-prestatie. Concurrentie dwingt bedrijven en producten tot top-prestaties. Jouw bedrijfs- en productpresentatie is een communicatief een top-professionele actie die een zeer professionele benadering vereist. 

We doen veel meer dan industriële communicatie en reclame. Als creatief bureau geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo's, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Een goed gesprek over jouw communicatie en reclame? Maak een afspraak: bart@hstotaal.nl.

We komen graag naar je toe voor een gesprek over wat communicatie en design voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Mail naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

Wat kan communicatie en design voor jouw ondernemening betekenen? Mail naar bart@hstotaal.nl.