Personeelscommunicatie met de Brandweerkrant

Brandweer Nederland is er voor ruim 30.000 brandweermensen, verspreid over 25 veiligheidsregio’s. Brandweer; dat is wat ze doen. Ze zijn innovatief, delen kennis en leren elke dag weer. Werken samen, in de gemeente, regio en landelijk.

Design van een bijzonder jaarverslag: de tabloid

HSTotaal kreeg de opdracht van Brandweer Nederland om een bijzondere vorm te bedenken voor het jaarverslag. Het werd een jaaroverzicht op tabloid-formaat over de activiteiten van de Brandweer, haar netwerken en vakgroepen. Laagdrempelig en toegankelijk. En op die manier interessant voor de bijna 35.000 brandweermensen in de kazernes en blusposten in het hele land.

Specifiek ontwerp voor Brandweerkrant

Inmiddels hebben we al heel wat jaargangen gemaakt van ‘De Brandweerkrant van Nederland’. Geïnspireerd op de identiteit en huisstijl van de brandweer: stevig, zichtbaar, professioneel en toegankelijk. Vol met typische brandweerzaken die spelen in het land, op de kazernes en in de blusposten. 

Meer weten over onze ervaringen met personeelscommunicatie, jaarverslagen en kranten? Of het ontwikkelen van een tabloid voor joúw organisatie? Bel voor een afspraak: 06 20 61 68 32 of stuur ons een bericht: bart@hstotaal.nl.

Personeelscommunicatie met de Brandweerkrant

Brandweer; dat is wat ze doen. Ze zijn innovatief, delen kennis en leren elke dag weer. Werken samen, in de gemeente, regio en landelijk. Brandweer Nederland is er voor ruim 30.000 brandweermensen, verspreid over 25 veiligheidsregio’s.

Design van een bijzonder jaarverslag: de tabloid. HSTotaal kreeg de opdracht om een bijzondere vorm te bedenken voor het jaarverslag van Brandweer Nederland: een jaaroverzicht op tabloid, interessant voor de bijna 35.000 brandweermensen.

Specifiek ontwerp voor Brandweerkrant. Inmiddels hebben al heel wat jaargangen gemaakt van ‘De Brandweerkrant van Nederland’: stevig, zichtbaar, professioneel en toegankelijk.

Meer weten over het ontwikkelen van een tabloid? We maken graag een afspraak: bart@hstotaal.nl

brochuresoverheiddesign

Meer weten over onze ervaringen met jaarverslagen, personeelsbladen of magazines? Stuur een mailtje naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

Meer weten over onze ervaringen met jaarverslagen, personeelskranten of magazines? Mail naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32. We maken graag een afspraak.