Personeelscommunicatie met de Brandweerkrant van Nederland

Brandweer Nederland is er voor ruim 30.000 brandweermensen, verspreid over 25 veiligheidsregio's.

Design van een bijzonder jaarverslag: de tabloid

HSTotaal kreeg de opdracht Brandweer Nederland een bijzondere vorm te bedenken voor het jaarverslag. Het werd een jaaroverzicht op tabloid over de activiteiten van de Brandweer, haar netwerken en vakgroepen. Laagdrempelig en toegankelijk. En op die manier interessant voor de bijna 35.000 brandweermensen in de Nederland.

Specifiek ontwerp voor Brandweerkrant

Inmiddels hebben al heel wat jaargangen gemaakt van 'De Brandweerkrant van Nederland'. Geïnspireerd op de identiteit en huisstijl van de brandweer: stevig, zichtbaar, professioneel en toegankelijk. Vol met typische brandweerzaken die spelen in het land en op de kazernes. 

Meer weten over onze ervaringen met personeelscommunicatie, jaarverslagen en kranten? Of het ontwikkelen van een tabloid voor úw organisatie? Bel voor een afspraak: 023-534 45 00. Of stuur ons een bericht: mail@hstotaal.nl.

Personeelscommunicatie met de Brandweerkrant van Nederland

Design van een bijzonder jaarverslag: de tabloid. HSTotaal kreeg de opdracht een bijzondere vorm te bedenken voor het jaarverslag van Brandweer Nederland: een jaaroverzicht op tabloid, interessant voor de bijna 35.000 brandweermensen.

Specifiek ontwerp voor Brandweerkrant. Inmiddels hebben al heel wat jaargangen gemaakt van 'De Brandweerkrant van Nederland': stevig, zichtbaar, professioneel en toegankelijk.

Meer weten over het ontwikkelen van een tabloid? We maken graag een afspraak: mail@hstotaal.nl

overheid

Meer weten over onze ervaringen met jaarverslagen, personeelsbladen of magazines? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of zend een mail aan mail@hstotaal.nl.

Meer weten over onze ervaringen met jaarverslagen, personeelskranten of magazines? Bel 023-534 45 00. Of mail: mail@hstotaal.nl. We maken graag een afspraak.