Een professionele bedrijfspresentaties

"Je neemt je klanten pas serieus als je de bedrijfspresentatie professioneel laat verzorgen. Met 'zelf doen' verlies je op alle fronten."

HSTotaal helpt met inhoud, vorm en techniek

Organisaties zijn op zoek naar sterke relaties met veeleisende en kritische klanten. En dat is in deze dynamische tijd niet makkelijk. Een professioneel verzorgde bedrijfspresentatie is dan een voorwaarde. 'Zelf doen', kan niet meer. En met professioneel bedoelen we bijvoorbeeld (Youtube of Vimeo) video-presentaties, PowerPoint, Prezi, digitale brochures, flash- en 3D-animaties en explanimations. Maar ook de eerste opzet voor Facebook- en Linkedin-pagina's. Een professionele presentatie brengt de boodschap over en straalt de geloofwaardigheid uit die bij uw organisatie past.

We bedenken creaties voor nieuwe én oude media

We doen veel meer dan professionele bedrijfspresentaties. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe u ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo's, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Een uitnodiging voor een goed gesprek

Als ervaren creatieven denken we graag mee over uw bedrijfspresentatie. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies. Zodat u weet waar u aan toe bent en wij een scherpe offerte kunnen maken.

Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: (023) 534 45 00. Of vraag hier onze bureaubrochure (e-mail joost@hstotaal.nl).

Professionele bedrijfspresentaties

HSTotaal helpt met inhoud, vorm en techniek. Een professioneel verzorgde bedrijfspresentatie is vandaag een voorwaarde. En met professioneel bedoelen we bijvoorbeeld (Youtube of Vimeo) video-presentaties, PowerPoint, Prezi, digitale brochures, flash- en 3D-animaties en explanimations. 

We bedenken creaties voor nieuwe én voor oude media. We doen veel meer dan professionele bedrijfspresentaties. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe u ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo's, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: (023) 534 45 00. Of vraag hier onze bureaubrochure (e-mail joost@hstotaal.nl).

Een vrijvlijvend gesprek over úw professionele presentatie? Mail Joost Klinkenberg of Bart Landman voor een afspraak: mail@hstotaal.nl.
 

Een gesprek over úw professionele presentatie? Mail Joost of Bart voor een afspraak: mail@hstotaal.nl.