Een professionele bedrijfspresentatie?

"Je neemt je klanten pas serieus als je de bedrijfspresentatie professioneel laat verzorgen."

HSTotaal helpt met inhoud, vorm en techniek

Organisaties zijn op zoek naar sterke relaties met veeleisende en kritische klanten. En dat is in deze dynamische tijd niet makkelijk. Een professioneel verzorgde bedrijfspresentatie is dan een voorwaarde. En met professioneel bedoelen we bijvoorbeeld video-presentaties, PowerPoint, Prezi, digitale brochures, flash- en 3D-animaties en explanimations. Maar ook de eerste opzet voor Facebook- en Linkedin-pagina's. 

We bedenken creaties voor nieuwe én oude media

We doen veel meer dan professionele bedrijfspresentaties. Als creatieven - creatief bureaureclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe u ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo's, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties en expositiemateriaal

Een eerste gesprek over úw bedrijfspresentatie?

Als ervaren creatieven denken we graag mee over uw bedrijfspresentatie. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies. 

Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of mail: mail@hstotaal.nl.

Professionele bedrijfspresentaties

HSTotaal helpt met inhoud, vorm en techniek. Een professioneel verzorgde bedrijfspresentatie is vandaag een voorwaarde. En met professioneel bedoelen we bijvoorbeeld (Youtube of Vimeo) video-presentaties, PowerPoint, Prezi, digitale brochures, flash- en 3D-animaties en explanimations. 

We bedenken creaties voor nieuwe én voor oude media. We doen veel meer dan professionele bedrijfspresentaties. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe u ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo's, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Bel voor een afspraak met Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of mail mail@hstotaal.nl.

Een vrijvlijvend gesprek over úw professionele presentatie? Mail Joost Klinkenberg of Bart Landman voor een afspraak: mail@hstotaal.nl.

Een gesprek over úw professionele presentatie? Mail Joost of Bart voor een afspraak: mail@hstotaal.nl.