Een professionele bedrijfspresentatie?

‘Je neemt je klanten pas serieus als je je bedrijfspresentatie professioneel laat verzorgen.’

HSTotaal helpt met inhoud, vorm en techniek

Organisaties zijn op zoek naar sterke relaties met veeleisende en kritische klanten. En dat is in deze dynamische tijd niet makkelijk. Een professioneel verzorgde bedrijfspresentatie is dan een voorwaarde. En met professioneel bedoelen we bijvoorbeeld video-presentaties, PowerPoint, Prezi, digitale brochures, flash- en 3D-animaties en explanimations. Maar ook de eerste opzet voor Facebook- en Linkedin-pagina’s. 

We bedenken creaties voor nieuwe én oude media

We doen veel meer dan professionele bedrijfspresentaties. Als creatieven geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo’s, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties en expositiemateriaal

Een eerste gesprek over joúw bedrijfspresentatie?

Als ervaren creatieven denken we graag mee over jouw bedrijfspresentatie. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies. 

Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32 of mail naar: bart@hstotaal.nl.

Professionele bedrijfspresentaties

HSTotaal helpt met inhoud, vorm en techniek. Een professioneel verzorgde bedrijfspresentatie is vandaag een voorwaarde. En met professioneel bedoelen we bijvoorbeeld (Youtube of Vimeo) video-presentaties, PowerPoint, Prezi, digitale brochures, flash- en 3D-animaties en explanimations. 

We bedenken creaties voor nieuwe én voor oude media. We doen veel meer dan professionele bedrijfspresentaties. Als creatief bureau geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo’s, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Bel voor een afspraak met Bart Landman: 06 20 61 68 32 of mail naar: bart@hstotaal.nl.

communicatieadviesdesign

Een vrijvlijvend gesprek over joúw professionele presentatie? Mail Bart Landman voor een afspraak: bart@hstotaal.nl.

Een gesprek over joúw professionele presentatie? Mail Bart voor een afspraak: bart@hstotaal.nl.