Professionele bedrijfspresentaties

“Met een professionele presentatie neem je je klanten serieus. Een sterk design en een pakkende inhoud. Dan win je op alle fronten.”

HSTotaal helpt met inhoud, vorm en techniek

Organisaties zijn op zoek naar sterke relaties. Daar zitten veeleisende en kritische klanten tussen. En dan is communicatie in deze dynamische tijd niet altijd even makkelijk. Een professioneel verzorgde bedrijfspresentatie is dan een voorwaarde. ‘Zelf doen’, kan niet meer.

Communicatie en design voor alle media

En met professioneel bedoelen we bijvoorbeeld (Youtube of Vimeo) video-presentaties, PowerPoint, Prezi, digitale brochures, flash- en 3D-animaties en explanimations. Maar ook de eerste opzet voor Facebook- en Linkedin-pagina’s. Een professionele presentatie brengt de boodschap over en straalt de geloofwaardigheid uit die bij jouw organisatie past.

Creaties voor oude én nieuwe media

We doen veel meer dan het ontwerpen van professionele presentaties. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe je ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo’s, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Een afspraak maken voor een goed gesprek?

We denken graag mee over jouw professionele bedrijfspresentatie. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies. Zodat je weet waar je aan toe bent en wij een scherpe offerte kunnen maken.

Bel Bart Landman of Joost Klinkenberg: 06 20 61 68 32.
Of vraag hier onze bureaubrochure aan: bart@hstotaal.nl.

Professionele bedrijfspresentaties

HSTotaal helpt met inhoud, vorm en techniek. Organisaties zijn op zoek naar sterke relaties. En daar zitten vaak veeleisende en kritische klanten tussen. Een professioneel verzorgde presentatie van producten en diensten en een sterke bedrijfspresentatie is dan een voorwaarde.

Wij maken het design en de communicatie voor alle media. Zoals Youtube of Vimeo, video-presentaties, PowerPoint, Prezi, digitale brochures, flash- en 3D-animaties en explanimations. Maar ook de eerste opzet voor Facebook- en Linkedin-pagina’s. 

We bedenken creaties voor oude én nieuwe media. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe je ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo’s, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Een afspraak maken voor een kennismaking? Bel Bart Landman of Joost Klinkenberg: 06 20 61 68 32. Of vraag hier onze bureaubrochure aan: bart@hstotaal.nl.

communicatieadvieswebsiteonderhouddigital

Wat kan een goed design en relevante communicatie betekenen voor de presentatie van jouw productenprogramma, voor je dienstenoverzicht of voor je bedrijfspresentatie? Bel voor een afspraak: 06 20 61 68 32.

Wat kan een goed design en relevante communicatie betekenen voor jouw bedrijfspresentatie? Mail Bart of Joost voor een afspraak: mail@hstotaal.nl.