Ledencommunicatie voor het Nederlands Bijbelgenootschap

Het Nederlands Bijbelgenootschap vindt het belangrijk dat de Bijbel zoveel mogelijk mensen in de wereld bereikt en aanspreekt. Dat doen ze al meer dan 200 jaar. Samen met leden en donateurs maken ze het mogelijk dat mensen de Bijbel ontdekken, ervaren en doorgeven.

Een huisstijl is meer dan een logo

Hoe kun je met goede communicatie leden en vrijwilligers bereiken in zo’n grote vereniging? HSTotaal kreeg de opdracht voor deze organisatie met 200.000 leden, 2.500 vrijwilligers en 750 werkgroepen, de identiteit vorm te geven in een huisstijl voor alle communicatiemiddelen.

Een huisstijl en grafisch ontwerpen voor alle communicatie

Het Bijbelgenootschap vraagt de huisstijl en de uitstraling in alle uitingen in overeenstemming te brengen met haar identiteit en ambities. In een inspirerend ontwerptraject werd gewerkt aan een breed toepasbaar logo, een opvallend kleurpalet en een extraverte stijl. Met deze basis is het design gemaakt voor alle communicatiemiddelen: van website tot direct mail en van gevelbelettering tot beursstand.

Meer weten over onze ervaringen met het huisstijlen? We maken graag een afspraak! Mail naar: bart@hstotaal.nl.

Ledencommunicatie voor het Nederlands Bijbelgenootschap

Een huisstijl is meer dan een logo. Hoe kun je met goede communicatie leden en vrijwilligers bereiken in zo’n grote vereniging? HSTotaal kreeg de opdracht voor deze organisatie met 200.000 leden, 2.500 vrijwilligers en 750 werkgroepen, de identiteit vorm te geven in een huisstijl voor alle communicatiemiddelen.

Ontwerpen van de huisstijl, brochures, kranten en de website. Hoe kun je met goede communicatie leden en vrijwilligers bereiken in zo’n grote vereniging? We werden gevraagd de identiteit en de uitstraling in alle uitingen in overeenstemming te brengen met de ambities van het Bijbelgenootschap. En is het design gemaakt voor alle communicatiemiddelen: van website tot direct mail en van gevelbelettering tot beursstand.

Meer weten over huisstijlen? We maken graag een afspraak! Mail aan: bart@hstotaal.nl.

huisstijldienstenzorg en welzijn

Meer weten over wat een nieuwe huisstijl betekent? Over een goede aanpak met draagvlak binnen jouw organisatie? Laat het ons weten: mail naar: bart@hstotaal.nl of bel: 06 20 61 68 32.

Meer weten over wat een mooie huisstijl kan betekenen voor úw organisatie? Mail naar: bart@hstotaal.nl.