Ledencommunicatie voor het Nederlands Bijbelgenootschap

Het Nederlands Bijbelgenootschap vindt het belangrijk dat de Bijbel zoveel mogelijk mensen in de wereld bereikt en aanspreekt.

Een huisstijl is meer dan een logo

Hoe kun je met goede communicatie leden en vrijwilligers bereiken in zo'n grote vereniging? HSTotaal kreeg de opdracht voor deze organisatie, met 200.000 leden, 2500 vrijwilligers en 750 werkgroepen, de identiteit vorm te geven in een huisstijl voor alle communicatiemiddelen.

Een huisstijl en grafisch ontwerpen voor alle communicatie

Het Bijbelgenootschap vraagt de huisstijl en de uitstraling in alle uitingen in overeenstemming te brengen met de identiteit en de ambities. In een inspirerend ontwerptraject werd gewerkt aan een breed toepasbaar logo, een opvallend kleurpalet en een extraverte stijl. Met deze basis is het design gemaakt voor alle communicatiemiddelen: van website tot direct mail, en van gevelbelettering tot beursstand.

Meer weten over onze ervaringen met het huisstijlen? We maken graag een afspraak! Mail aan: mail@hstotaal.nl.

Ledencommunicatie voor het Nederlands Bijbelgenootschap

Ontwerpen van de huisstijl, brochures, kranten en de website. Hoe kun je met goede communicatie leden en vrijwilligers bereiken in zo'n grote vereniging? We werden gevraagd de identiteit en de uitstraling in alle uitingen in overeenstemming te brengen met de ambities. Vervolgens is het design gemaakt voor alle communicatiemiddelen: van website tot direct mail, en van gevelbelettering tot beursstand.

Meer weten over huisstijlen? We maken graag een afspraak! Mail aan: mail@hstotaal.nl.

dienstenzorg en welzijn

Meer weten over wat een nieuwe huisstijl betekent? Over een goede aanpak met draagvlak binnen uw organisatie? Laat het ons weten en mail aan: mail@hstotaal.nl. Of bel: 023-534 45 00.

Meer weten over wat een mooie huisstijl kan betekenen voor úw organisatie? Mail aan: mail@hstotaal.nl