Complexe informatie en gegevens? Data visualisatie!

"Ingewikkelde informatie terugbrengen tot de kern, in een glasheldere vormgeving, toegankelijk en kleurrijk. Data visualisatie, ons specialisme."

Van complexe informatie naar concrete vormgeving

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. En dat is mooi meegenomen als het bijvoorbeeld gaat om gevoelige, ingewikkelde en omvangrijke gegevens en informatie. Data visualisatie is een oplossing om complexe informatie toegankelijk te maken voor een groter publiek.

Infographics en data visualisatie voor oude én nieuwe media

We doen veel meer dan infographics en data visualisatie. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe u ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwikkelen corporate identity en ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, informatieborden, beurspresentaties en expositiemateriaal.

Mooie voorbeelden van Data visualisatie?

Als ervaren creatieven denken we graag mee. Wij nodigen u uit om een afspraak maken voor een eerste advies over uw infographics en data visualisatie. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Data visualisatie? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of vraag hier onze bureaubrochure: mail@hstotaal.nl.

Complexe informatie en gegevens? Data visualisatie!

Van complexe informatie naar concrete vormgeving. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. En dat is mooi meegenomen als het bijvoorbeeld gaat om gevoelige, ingewikkelde en omvangrijke gegevens en informatie. Data visualisatie is een oplossing om complexe informatie toegankelijk te maken voor een groter publiek.

Infographics en data visualisatie voor oude én nieuwe media. We doen veel meer dan infographics en data visualisatie. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe u ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwikkelen corporate identity en campagnes. Maar ook specials, zoals beletteringen, informatieborden, beurspresentaties en expositiemateriaal.

Mooie voorbeelden van data visualisatie?

Als ervaren creatieven denken we graag mee over infographics en data visualisatie. Wij nodigen u uit om een afspraak maken voor een eerste advies. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Data visualisatie? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of mail: mail@hstotaal.nl.

infographics

Informatie leesbaarder door data visualisatie? Als het om de presentatie van complexe gegevens en informatie gaat helpt data visualisatie enorm. Bel voor een afspraak: 023-534 45 00.

Informatie leesbaarder door data visualisatie? Voor goede voorbeelden en voor een afspraak: mail@hstotaal.nl.