B2B communicatie voor Kortho Coding & Marking

Kortho in Katijk is een 100% Nederlands familiebedrijf met dochterondernemingen in Duitsland, Frankrijk, de Antillen en Chili. Kortho ontwikkelt en levert codeer- en merkapparatuur, van stand alone tot de over het netwerk aangestuurde Inkjet- en Thermoprinters, in meer dan 50 landen. Zo’n organisatie vraagt om professionele communicatie.

Kortho maakt alles uniek!

Kortho ontwikkelt en verkoop codeer- en merkapparatuur, van stand alone tot de over het netwerk aangestuurde Inkjet- en Thermoprinters, in meer dan 50 landen. Zo’n organisatie vraagt om professionele communicatie.

Communicatiethema: ‘Merk met voorkeur’

Kortho Coding & Marking ontwikkelt en verkoopt industriele printers via een wereldwijd dealernetwerk.Voor de ondersteuning hiervan, ontwikkelt HSTotaal creaties voor offline en online media. Bij de introductie van nieuwe machines, voor de complete brochurelijn, voor technische en digitale documentatie, voor beursmateriaal en advertising. En voor de website met een leveringsprogramma dat op verschillende manieren benaderbaar is. Vaak in vijf talen, waaronder Russisch. Alles onder het overkoepelende communicatiethema: ‘Merk met Voorkeur’.

Hieronder vind je meer voorbeelden. Maar je mag ons ook om de bureaupresentatie vragen. Bel Bart Landman of Joost Klinkenberg: 06 20 61 68 32.

 

Kortho Coding & Marking en HSTotaal

Kortho maakt alles uniek! Kortho ontwikkelt en verkoop codeer- en merkapparatuur, van stand alone tot de over het netwerk aangestuurde Inkjet- en Thermoprinters, in meer dan 50 landen. Zo’n organisatie vraagt om professionele communicatie.

Communicatiethema: ‘Merk met voorkeur’. HSTotaal maakt creaties voor offline en online media voor de ondersteuning van het wereldwijde dealernetwerk. Alles onder het overkoepelende communicatiethema: ‘Merk met Voorkeur’.

Hieronder vindt je meer voorbeelden. Maar je mag ons ook om de bureaupresentatie vragen. Bel Bart Landman of Joost Klinkenberg: 06 20 61 68 32 of mail naar: bart@hstotaal.nl.

websiteshuisstijlcampagnestechniekdiensten

Wat kan goede communicatie en design betekenen? Wat kan design doen voor jouw organisatie? Wat levert design op? Bel voor een afspraak 06 20 61 68 32 of stuur een mailtje naar mail@hstotaal.nl.

Wat kan goede communicatie en design betekenen? Wat kan design doen voor jouw organisatie? Mail naar bart@hstotaal.nl.