B-to-B communicatie voor Kortho Coding & Marking

Kortho ontwikkelt en verkoop codeer- en merkapparatuur, van stand alone tot de over het netwerk aangestuurde Inkjet- en Thermoprinters, in meer dan 50 landen. Zo'n organisatie vraagt om professionele communicatie.

Communicatiethema: 'Merk met voorkeur'

HSTotaal maakt creaties voor off line en on line media voor de ondersteuning van het wereldwijde dealernetwerk. Bij de introductie van nieuwe machines, voor de complete brochurelijn, voor de meertalige website met een leveringsprogramma dat op verschillende manieren benaderbaar is, voor beursmateriaal en advertising. Alles onder het overkoepelende communicatiethema: "Merk met Voorkeur".

Hieronder vindt u meer voorbeelden. Maar u mag ons ook de bureaupresentatie vragen. Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00.

 

Kortho Coding & Marking en HSTotaal

Kortho maakt alles uniek! Kortho ontwikkelt en verkoop codeer- en merkapparatuur, van stand alone tot de over het netwerk aangestuurde Inkjet- en Thermoprinters, in meer dan 50 landen. Zo'n organisatie vraagt om professionele communicatie.

Communicatiethema: 'Merk met voorkeur'. HSTotaal maakt creaties voor off line en on line media voor de ondersteuning van het wereldwijde dealernetwerk. Alles onder het overkoepelende communicatiethema: "Merk met Voorkeur".

Hieronder vindt u meer voorbeelden. Maar u mag ons ook de bureaupresentatie vragen. Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Mail Joost Klinkenberg: joost@hstotaal.nl.

campagnestechniekdiensten

Wat kan goede communicatie en design betekenen? Wat kan design doen voor uw organisatie? Wat levert design op? Bel voor een afspraak 023-534 45 00. Of zend een mailtje aan mail@hstotaal.nl.

Wat kan goede communicatie en design betekenen? Wat kan design doen voor uw organisatie? Mail aan joost@hstotaal.nl.