Een mooi ontwerp brochure past perfect in de marketing

"Zo'n prachtig vormgegeven en gedrukte brochure is tegenwoordig een uitzondering. Daar moet je juist gebruik van maken!"

U wilt een mooie brochure laten ontwerpen?

Er zijn veel om klanten online te bereiken: e-mailings, digitale nieuwsbrieven, websites, blogs, social media. Het aanbod is zó groot, dat tijd ontbreekt om al het nieuws te verwerken. In dat tekort past de gewone bedrijfsbrochure optimaal. Inmiddels is het ontvangen van een brochure per post een bijzonderheid geworden, maak daar gebruik van. Het geeft klanten alle gelegenheid in eigen tempo de informatie op lineaire wijze te verwerken. En dat kan een geweldige aanvulling zijn op de overige communicatie.

Waarom nog gedrukte brochures en folders?

Omdat klanten niet altijd online (willen) zijn. En omdat veel diensten en producten niet uitsluitend via internet gekocht worden. Daarom kan drukwerk de online presentatie geweldig ondersteunen. Een mooi gedrukte brochure kan een uitnodiging en het startpunt zijn van een bezoek aan de website. Andersom kan een gedrukte brochure de bevestiging zijn van de argumenten die op het internet zijn gevonden. De online presentatie moet dan wel naadloos aansluiten op het drukwerk en veel toegevoegde waarde bevatten.

We bedenken creaties voor oude én nieuwe media

We doen veel meer dan brochures ontwerpen. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe u ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, waaronder brochures, maar dus ook website design, professionele presentaties, infographics en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo's, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Zullen we eens kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies. 

Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of vraag hier ónze bureaubrochure: mail@hstotaal.nl.

Een mooi ontwerp brochure, krachtig communicatiemiddel

U wilt een mooie brochure laten ontwerpen? Er zijn veel om klanten online te bereiken: e-mailings, digitale nieuwsbrieven, websites, blogs, social media. Inmiddels is het ontvangen van een brochure per post een bijzonderheid geworden, maak daar slim gebruik van.

Waarom naast de online brochure nog een gedrukte brochure? Omdat veel diensten en producten niet uitsluitend via internet gekocht worden. Daarom kan drukwerk de online presentatie geweldig ondersteunen. De online presentatie moet wel naadloos aansluiten op het drukwerk en veel toegevoegde waarde bevatten.

We doen veel meer dan brochures ontwerpen. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe u ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo's, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Een afspraak? Bel 023-534 45 00. Of liever ónze brochure ontvangen? Mail mail@hstotaal.nl.

brochures

Een brochure voor uw campagne? Voor een beurs? Een evenement? Wij hebben verstand van zaken! Bel 023-534 45 00.

Een brochure voor uw campagne? Voor een beurs? Een evenement? Wij hebben verstand van zaken! Mail HSTotaal: mail@hstotaal.nl.