Business communicatie voor PMD Accel Management

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt bestuurders, directies en managementteams. PMD zoekt de overeenkomsten, vindt de verschillen en adviseert bij het vertalen van visie en strategie naar dagelijkse bedrijfsprocessen.

Nieuw logo, huisstijl en website voor PMD Accel Management

Het uitgangspunt van PMD Accel is: continue verbetering van kwaliteit, efficiency en effectiviteit. HSTotaal vertaalt de identiteit en het verhaal van PMD naar een sterke huisstijl, een onderscheidende website en communicatiemiddelen met een passende, sterke business uitstraling.

Van communicatieconcept tot contact

Voor PMD Accel Management ontwikkelen we een communicatieconcept dat directies en management een spiegel voorhoudt. In het concept worden de juiste vragen gesteld, soms direct, soms met een knipoog, soms met humor. Altijd gericht op contact. PMD Accel helpt je verder.

Geef jouw bedrijf ook een bijzondere uitstraling

HSTotaal is een compact, creatief en zeer ervaren design- en ontwerpbureau in Hilversum. We ontwerpen huisstijlen, logo’s, beeldmerken, woordmerken, vignetten en corporate identities. Onderscheidende creaties voor maximaal effect. Zodat de uitstraling van jouw bedrijf niet alleen het ‘nieuwe jasje’ is, maar ook een sterk verhaal voor de lange termijn, zowel intern als extern.

Benieuwd hoe we joúw business kunnen versterken? Bel dan voor een afspraak: 06 20 61 68 32 of stuur een bericht naar: bart@hstotaal.nl.

Business communicatie voor PMD Accel Management

Nieuw logo, huisstijl en website voor PMD Accel Management. PMD Accel Management ondersteunt directies en management. Uitgangspunt daarbij: continue verbetering van kwaliteit, efficiency en effectiviteit. HSTotaal vertaalt de identiteit en het verhaal van PMD naar een sterke huisstijl, een onderscheidende website en dito communicatiemiddelen.  

Van communicatieconcept tot contact. Voor PMD Accel Management ontwikkelen we een communicatieconcept dat directies en management een spiegel voorhoudt. In het concept worden de vragen gesteld, soms direct, soms met een knipoog, soms met humor. Maar altijd met een business uitstraling. En altijd gericht op contact. PMD Accel helpt je verder.

Benieuwd hoe we voor joúw business een sterk concept kunnen maken? Stuur een bericht naar: bart@hstotaal.nl.

websiteshuisstijltekstschrijvendienstendesign

De uitstraling van jouw bedrijf zegt je klanten soms meer dan je denkt. Tijd voor een goed gesprek? Mail bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

De uitstraling van jouw bedrijf zegt je klanten soms meer dan je denkt. Zullen we daar een goed gesprek over hebben? We zien uit naar je bericht: bart@hstotaal.nl.