Business communicatie voor PMD Accel Management

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt bestuurders, directies en managementteams bij het vertalen van hun visie naar dagelijkse processen.

Nieuw logo, huisstijl en website voor PMD Accel Management

Het uitgangspunt van PMD Accel is: continue verbetering van kwaliteit, efficiency en effectiviteit. HSTotaal vertaalt de identiteit en het verhaal van PMD naar een sterke huisstijl, website en communicatiemiddelen met een sterk passende business uitstraling.

Van communicatieconcept tot contact

Voor PMD Accel Management ontwikkelen we een communicatieconcept dat directies en management een spiegel voorhoudt. In het concept worden de juiste vragen gesteld, soms direct, soms met een knipoog, soms met humor. Altijd gericht op contact. PMD Accel helpt u verder.

Benieuwd hoe we úw business kunnen versterken? Bel dan voor een afspraak: 023-534 45 00. Of stuur een bericht: mail@hstotaal.nl.

Business communicatie voor PMD Accel Management

Nieuw logo, huisstijl en website voor PMD Accel Management. PMD Accel Management ondersteunt directies en management. Uitgangspunt daarbij: continue verbetering van kwaliteit, efficiency en effectiviteit. HSTotaal vertaalt de identiteit en het verhaal van PMD naar een sterke huisstijl, website en communicatiemiddelen.  

Van communicatieconcept tot contact. Voor PMD Accel Management ontwikkelen we een communicatieconcept dat directies en management een spiegel voorhoudt. In het concept worden de vragen gesteld, soms direct, soms met een knipoog, soms met humor. Maar altijd een business uitstraling. En altijd gericht op contact. PMD Accel helpt u verder.

Benieuwd hoe we voor úw business een sterk concept kunnen maken? Stuur een bericht: mail@hstotaal.nl.

diensten

De uitstraling van uw bedrijf zegt uw klanten soms meer dan u denkt. Zullen we daar een goed gesprek over hebben? Bel 023-534 45 00.

De uitstraling van uw bedrijf zegt uw klanten soms meer dan u denkt. Zullen we daar een goed gesprek over hebben? We zien uit naar uw bericht: mail@hstotaal.nl.