HSTotaal voor effectieve arbeidsmarktcommunicatie

"Het werven van nieuw personeel is niet een kwestie van één advertentie plaatsen. Het gaat om een totaalaanpak. Het gaat om uw werkgeversimago, corporate branding."

Is het plaatsen van een personeelsadvertentie eigenlijk nog wel zinvol?

Adverteren in printmedia (kranten, vakbladen) en in online media (vacaturesites, Linkedin, Facebook) kan op verschillende manieren heel zinvol zijn. De keuze voor printmedia of online hangt uiteraard af van het vacatureprofiel en van de doelgroep, maar het belangrijkste is het beeld dat de sollicitant zoekt of heeft van uw bedrijf of organisatie.  

Uw werkgeversimago en reputatie: corporate branding

Adverteren op een vacaturesite kan gecombineerd worden met de plaatsing van een kleine, bondige advertentie in een krant of vakblad, of met een banner op een relevante website en deze laten verwijzen naar uitgebreide informatie op de eigen website. Het succes wordt sterk bepaald door het werkgeversimago dat uw organisatie heeft. Hoe open, transparant en authentiek is uw imago en reputatie? En hoe onderscheid u zich van andere organisaties?

Een zeer ervaren reclamebureau voor creatieve personeelswerving

HSTotaal is een compact, creatief communicatiebureau voor arbeidsmarktcommunicatie in Haarlem. We geven advies en ontwikkelen concepten en vormgeving voor onder andere arbeidsmarktcommunicatie en wervingscommunicatie. En voor het versterken van het werkgeversimago, corporate branding. We maken onderscheidende creaties voor maximaal effect.

We bedenken creaties voor oude én nieuwe media

We doen veel meer dan arbeidsmarktcommunicatie. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe u ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo's, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Een uitnodiging voor een goed gesprek

Als ervaren creatieven denken we graag mee over uw personeelswerving. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies. 

Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: (023) 534 45 00. Mailen mag ook: mail@hstotaal.nl.

HSTotaal voor effectieve arbeidsmarktcommunicatie

"Het werven van nieuw personeel is niet een kwestie van één advertentie plaatsen. Het gaat om een totaalaanpak. Het gaat om uw werkgeversimago, corporate branding."

Is het plaatsen van een personeelsadvertentie eigenlijk nog wel zinvol? Adverteren in printmedia (kranten, vakbladen) en in online media (vacaturesites, Linkedin, Facebook) kan op verschillende manieren heel zinvol zijn. De keuze voor printmedia of online hangt uiteraard af van het vacatureprofiel en van de doelgroep, maar het belangrijkste is het beeld dat de sollicitant heeft van uw bedrijf of organisatie.  

Uw werkgeversimago en reputatie: corporate branding. Adverteren op een vacaturesite kan gecombineerd worden met de plaatsing van een kleine, bondige advertentie in een krant of vakblad, of met een banner op een relevante website en deze laten verwijzen naar uitgebreide informatie op de eigen website. Het succes wordt sterk bepaald door het werkgeversimago dat uw organisatie heeft. Hoe open, transparant en authentiek is uw imago en reputatie? En hoe onderscheid u zich van andere organisaties? 

Een zeer ervaren reclamebureau voor creatieve personeelswerving. HSTotaal is een compact, creatief communicatiebureau voor arbeidsmarktcommunicatie in Haarlem. We geven advies en ontwikkelen concepten en vormgeving voor onder andere arbeidsmarktcommunicatie en wervingscommunicatie. En voor het versterken van het werkgeversimago, corporate branding. We maken onderscheidende creaties met maximaal effect.

We bedenken creaties voor oude én nieuwe media. We doen veel meer dan arbeidsmarktcommunicatie. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe u ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo's, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes.

Een uitnodiging voor een goed gesprek. Als ervaren creatieven denken we graag mee over uw personeelswerving. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies. 

Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: (023) 534 45 00. Of mail mail@hstotaal.nl.

Welk beeld hebben sollicitanten van u als werkgever? Hoe is uw imago en reputatie? Bel voor een goed gesprek over personeelswerving 023-534 45 00. Of mail: mail@hstotaal.nl.

Hoe is uw werkgeversimago en reputatie? Bel voor een goed gesprek over personeelswerving 023-534 45 00. Of mail: mail@hstotaal.nl.