HSTotaal voor effectieve arbeidsmarktcommunicatie

“Het werven van nieuw personeel is niet een kwestie van één advertentie plaatsen. Het gaat om een totaalaanpak. Het gaat om jouw werkgeversimago, om corporate branding.”

Is het plaatsen van een personeelsadvertentie eigenlijk nog wel zinvol?

Adverteren in printmedia (kranten, vakbladen) en in online media (vacaturesites, LinkedIn, Facebook) kan op verschillende manieren heel zinvol zijn. De keuze voor printmedia of online hangt uiteraard af van het vacatureprofiel en van de doelgroep, maar het belangrijkste is het beeld dat de sollicitant zoekt of heeft van jouw bedrijf of organisatie.  

Jouw werkgeversimago en reputatie: corporate branding

Adverteren op een vacaturesite kan gecombineerd worden met de plaatsing van een kleine, bondige advertentie in een krant of vakblad, of met een banner op een relevante website en deze laten verwijzen naar uitgebreide informatie op de eigen website. Het succes wordt sterk bepaald door het werkgeversimago dat uw organisatie heeft. Hoe open, transparant en authentiek is uw imago en reputatie? En hoe onderscheid jij je van andere organisaties?

Een zeer ervaren reclamebureau voor creatieve personeelswerving

HSTotaal is een compact, creatief communicatiebureau voor arbeidsmarktcommunicatie in Hilversum. We geven advies en ontwikkelen concepten en vormgeving voor onder andere arbeidsmarktcommunicatie en wervingscommunicatie. En voor het versterken van het werkgeversimago, corporate branding. We maken onderscheidende creaties voor maximaal effect.

We bedenken creaties voor oude én nieuwe media

We doen veel meer dan arbeidsmarktcommunicatie. Als creatief bureau geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen huisstijlen, logo’s, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Een uitnodiging voor een goed gesprek

Als ervaren creatieven denken we graag mee over jouw personeelswerving. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies. 

Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl - bellen mag ook: 06 20 61 68 32.

HSTotaal voor effectieve arbeidsmarktcommunicatie

“Het werven van nieuw personeel is niet een kwestie van één advertentie plaatsen. Het gaat om een totaalaanpak. Het gaat om uw werkgeversimago, om corporate branding.”

Is het plaatsen van een personeelsadvertentie eigenlijk nog wel zinvol? Adverteren in printmedia (kranten, vakbladen) en in online media (vacaturesites, Linkedin, Facebook) kan op verschillende manieren heel zinvol zijn. De keuze voor printmedia of online hangt uiteraard af van het vacatureprofiel en van de doelgroep, maar het belangrijkste is het beeld dat de sollicitant heeft van jouw bedrijf of organisatie.  

Uw werkgeversimago en reputatie: corporate branding. Adverteren op een vacaturesite kan gecombineerd worden met de plaatsing van een kleine, bondige advertentie in een krant of vakblad, of met een banner op een relevante website en deze laten verwijzen naar uitgebreide informatie op de eigen website. Het succes wordt sterk bepaald door het werkgeversimago dat jouw organisatie heeft. Hoe open, transparant en authentiek is jouw imago en reputatie? En hoe onderscheid jij je van andere organisaties? 

Een zeer ervaren reclamebureau voor creatieve personeelswerving. HSTotaal is een compact, creatief communicatiebureau voor arbeidsmarktcommunicatie in Haarlem. We geven advies en ontwikkelen concepten en vormgeving voor onder andere arbeidsmarktcommunicatie en wervingscommunicatie. En voor het versterken van het werkgeversimago, corporate branding. We maken onderscheidende creaties met maximaal effect.

We bedenken creaties voor oude én nieuwe media. We doen veel meer dan arbeidsmarktcommunicatie. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe je ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo’s, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes.

Een uitnodiging voor een goed gesprek. Als ervaren creatieven denken we graag mee over jouw personeelswerving. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies. 

Bel Bart Landman of Joost Klinkenberg: 06 20 61 68 32. Of mail naar: mail@hstotaal.nl.

communicatieadviescampagnesadvertising

Welk beeld hebben sollicitanten van jou als werkgever? Hoe zijn jouw imago en reputatie? Bel voor een goed gesprek over personeelswerving: 06 20 61 68 32 of mail naar: bart@hstotaal.nl.

Hoe zijn jouw werkgeversimago en -reputatie? Bel voor een goed gesprek over personeelswerving: 06 20 61 68 32 of mail naar: bart@hstotaal.nl.