HSTotaal voor effectieve arbeidsmarktcommunicatie

"Het werven van nieuw personeel is niet een kwestie van één advertentie plaatsen. Maar die ene personeelsadvertentie maakt nog steeds deel uit van een totaalaanpak."

Is het plaatsen van een personeelsadvertentie eigenlijk nog wel zinvol?

Adverteren in printmedia (kranten, vakbladen) kan op verschillende manieren heel zinvol zijn. De keuze voor printmedia of online hangt onder andere sterk af van de doelgroep. Is het een vacature voor een chauffeur of magazijnmedewerker, dan zullen kandidaten niet snel beginnen met een bezoek aan een nationale vacaturesite of een gerichte zoekopdracht in Google. Dan is het plaatsen van een print advertentie in een regionale krant een prima uitnodiging om de kandidaat te laten reageren.

Een combinatie van print en online kan heel effectief zijn

Voor het werven van hoger, specifiek opgeleid personeel geeft een landelijke vacaturesite meer succes. Adverteren op een vacaturesite kan gecombineerd worden met de plaatsing van een kleine, bondige advertentie of banner in een krant of vakblad en deze te laten verwijzen naar uitgebreide informatie op een internetsite. Het succes zal sterk afhangen van de grootte, frequentie, boodschap en uitstraling van de advertentie, maar wordt ook bepaald door het werkgeversimago dat uw organisatie heeft. Met een sterk, positief imago zal de advertentie veel reacties kunnen geven. Een sterk imago is bij personeelswerving dus van groot belang.

Een zeer ervaren reclamebureau voor creatieve personeelswerving

HSTotaal is een compact, creatief communicatiebureau voor arbeidsmarktcommunicatie in Haarlem. We ontwikkelen concepten en vormgeving voor onder andere arbeidsmarktcommunicatie en personeelsadvertenties. En voor het versterken van het werkgeversimago. We maken onderscheidende creaties voor maximaal effect.

We bedenken creaties voor oude én nieuwe media

We doen veel meer dan digitale brochures. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe u ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo's, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Een uitnodiging voor een goed gesprek

Als ervaren creatieven denken we graag mee over uw personeelswerving. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies. Zodat u weet waar u aan toe bent en wij een scherpe offerte kunnen maken.

Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: (023) 534 45 00.
Of vraag hier onze bureaubrochure (e-mail joost@hstotaal.nl).

HSTotaal: effectieve arbeidsmarktcommunicatie

Is het plaatsen van een personeelsadvertentie eigenlijk nog wel zinvol? Adverteren in printmedia (kranten, vakbladen) kan op verschillende manieren heel zinvol zijn. De keuze voor printmedia of online hangt onder andere sterk af van de doelgroep. 

Een combinatie van print en online kan heel effectief zijn. Voor het werven van hoger, specifiek opgeleid personeel geeft een landelijke vacaturesite meer succes. Adverteren op een vacaturesite kan gecombineerd worden met de plaatsing van een kleine, bondige advertentie of banner in een krant of vakblad en deze te laten verwijzen naar uitgebreide informatie op een internetsite. 

HSTotaal is een compact, creatief communicatiebureau voor arbeidsmarktcommunicatie in Haarlem. We ontwikkelen concepten en vormgeving voor onder andere arbeidsmarktcommunicatie en personeelsadvertenties. En voor het versterken van het werkgeversimago. We maken onderscheidende creaties voor maximaal effect.

We doen veel meer dan personeelswerving. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe u ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo's, beeldmerken, brochures, advertising en we ontwikkelen campagnes. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties, expositiemateriaal en relatiegeschenken.

Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: (023) 534 45 00.
Of vraag hier onze bureaubrochure (e-mail joost@hstotaal.nl).

Kennismaken maken met HSTotaal? En een goed gesprek over personeelswerving. Bel Joost Klinkenberg voor het maken van een vrijblijvende afspraak: 023-534 45 00.

 

Een gesprek over personeelswerving of -communicatie? Mail Joost Klinkenberg: joost@hstotaal.nl.