Professionele vormgeving van tender of aanbesteding?

“Een tender of openbare aanbesteding is meer dan een verplichte opsomming. In dat ‘meer’ zit het onderscheid. Grijp die kans maximaal aan.”

Hoe onderscheidt jij je van jouw concurrent?

Onder druk om tot een winnende tenderaanbieding of openbare aanbesteding te komen, kan de zorg voor een sterke vormgeving en tekst nog wel eens naar de achtergrond verdwijnen. De regels rond de samenstelling van tenders en openbare aanbestedingen zijn zo strikt, dat vergeten wordt dat een onderscheidende vorm nét wel dat noodzakelijke beetje verschil gaat maken.

Een overtuigende vormgeving vergroot je kansen

Een tender is een aan strikte regels gebonden bedrijfs- en projectpresentatie die een top-professionele benadering vereist. Ons idee is dan: behandel de vormgeving en tekst dan met de zelfde mate van professionaliteit. Wij hebben daar ervaring in en zijn je graag van dienst.

We bedenken creaties voor oude én nieuwe media

We doen veel meer dan het vormgeven van tenders en aanbestedingen. Als creatief bureau geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. We ontwerpen ook specials, zoals informatieborden, beurspresentaties en expositiemateriaal.

Eens verder praten over joúw tender?

Als ervaren creatieven denken we graag met je mee over de vormgeving van jouw tender of openbare aanbesteding. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies.

Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32. Mailen kan ook: bart@hstotaal.nl.

Professionele vormgeving van tender of aanbesteding?

Hoe onderscheidt jij je van jouw concurrent? Onder druk om tot een winnende tenderaanbieding of openbare aanbesteding te komen, kan de zorg voor een sterke vormgeving en tekst nog wel eens naar de achtergrond verdwijnen. Terwijl een onderscheidende vorm nét wel dat noodzakelijke beetje verschil gaat maken.

Een overtuigend vormgegeven tender vergroot de kansen. Een tender is een aan strikte regels gebonden bedrijfs- en projectpresentatie die een top-professionele benadering vereist. Ons idee is dan: behandel de vormgeving en tekst dan met de zelfde mate van professionaliteit. Wij hebben daar ervaring in en zijn je graag van dienst.

We doen veel meer dan het vormgeven van tenders en aanbestedingen. Als creatief bureau geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design, professionele presentaties, infographics, digitale brochures en online presentaties. Wij ontwerpen ook specials, zoals informatieborden, beurspresentaties en expositiemateriaal.

Een goed gesprek over joúw tender of openbare aanbesteding? Mail: bart@hstotaal.nl.

tendersoverheidtechniek

Een tender of openbare aanbesteding is meer dan een verplichte opsomming. In dat ‘meer’ zit het onderscheid. HSTotaal heeft veel ervaring met de vormgeving van technische communicatie en óók met tenders. Bel 06 20 61 68 32.

 

Een tender of openbare aanbesteding is meer dan een verplichte opsomming. Mail voor goede voorbeelden: bart@hstotaal.nl.