Complete huisstijl en communicatie voor Pijnacker-Nootdorp

Pijnacker-Nootdorp is een middelgrote gemeente in het groene hart. De gemeente groeit de komende jaren naar 63.000 inwoners. Goede communicatie is voor zo'n groeiende organisatie met nieuwe bewoners en nieuwe ondernemers een mooie ambitie.

Professionele communicatie voor een gemeente in de groei

HSTotaal ontwierp het logo en maakte het design voor de complete huisstijl en alle communicatiemiddelen, zoals folders, brochures, kranten en ander voorlichtingsmateriaal, het wagenpark en objecten voor wayfinding, bewegwijzering.

Veelzijdige, samenhangende en flexibele huisstijl 

Bij een gemeentelijke huisstijl houden we rekening met de verschillende petten van de lokale overheid. Die van wetgever, handhaver, werkgever en gastheer. Dat levert een mooie en samenhangende huisstijl op in veel verschijningsvormen. Van ingetogen en dienstbaar, tot extravert en ambitieus. Te zien in de vormgeving, het taalgebruik en beeldmateriaal.

Meer weten over onze ervaringen met gemeentelijke huisstijlen? We maken graag een afspraak voor een kennismaking en een eerste advies. Bel 023-534 45 00.

Complete huisstijl en communicatie voor Pijnacker-Nootdorp

Professionele communicatie voor een gemeente in de groei. HSTotaal ontwierp het logo en maakte het design voor de complete huisstijl en alle communicatiemiddelen, zoals folders, brochures, kranten en ander voorlichtingsmateriaal, het wagenpark en objecten voor wayfinding, bewegwijzering.

Veelzijdige, samenhangende en flexibele huisstijl. Bij een gemeentelijke huisstijl houden we rekening met de verschillende petten van de lokale overheid. Die van wetgever, handhaver, werkgever en gastheer. Dat levert een mooie en samenhangende huisstijl op in veel verschijningsvormen. Van ingetogen en dienstbaar, tot extravert en ambitieus. Te zien in de vormgeving, het taalgebruik en beeldmateriaal.

Meer weten over gemeentelijke huisstijlen? We maken graag een afspraak voor een eerste advies. Mail joost@hstotaal.nl.

overheid

We maken graag een afspraak met u voor een kennismaking en een eerste advies over úw gemeentelijke huisstijl. Of over uw publiekscommunicatie. Of over de restyling van uw wagenpark. Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00.

We maken graag een afspraak met u voor een eerste advies over úw gemeentelijke huisstijl. Mail Joost Klinkenberg of Bart Landman: mail@hstotaal.nl.