Verbindende communicatie voor de NVD

De NVD is een landelijke vakvereniging voor alle professionals in managementsupport. En die wil graag meer bekendheid en groei. Hoe maak je de NVD meer zichtbaar voor de branche, zowel voor huidige als voor nieuwe leden? Een mooie vraag voor creatieve communicatie.

Onderscheidende communicatie

De NVD heeft veel kwaliteiten aan boord; kennis, inzicht en ervaring. Jonge collega’s in organisaties zorgen doorgaans voor nieuw bloed en tomeloze energie, seniore collega’s voor stabiliteit. Een mooie verhouding senior-junior houdt de vereniging vitaal.

Aanbod vertalen naar communicatiemiddelen

De NVD is gericht op connecties en netwerken. HSTotaal bracht het brede aanbod samen onder één paraplu. Aan de NVD-letters hebben we begrippen toegevoegd: naast netwerk, ook niveau en nieuw. De ‘V’ van vereniging, van verbinden en verdiepen. De ‘D’ van digitaal, duurzaam en doorpakken. Naast de ‘Vereniging van Directiesecretaressen’ is de NVD nu ook het ‘Netwerk van Doorpakkers’.

We ontwierpen nieuwe sociale media uitingen en een promotiefilm. En gaven meer structuur en zeggingskracht aan de website. Daarnaast ontwikkelden we samen met de leden een aansprekend welkomstpakket, en herkenbare digitale en gedrukte uitingen voor het werven van nieuwe leden.

HSTotaal heeft veel ervaring met interne & externe communicatievraagstukken. Is dat interessant voor je? Bel ons voor een afspraak: 06 20 61 68 32 of mail bart@hstotaal.nl.

Verbindende communicatie voor de NVD

De NVD is een vakvereniging voor managementsupport- professionals. Ze wil meer zichtbaar zijn voor de branche, zowel voor huidige als voor nieuwe leden. Een mooie vraag voor creatieve communicatie.

Onderscheidende communicatie De NVD heeft veel kennis, inzicht en ervaring in huis. En is gericht op connecties en netwerken. HSTotaal bracht het brede aanbod samen onder één paraplu. Naast de ‘Vereniging van Directiesecretaressen’ is de NVD nu ook het ‘Netwerk van Doorpakkers’.

Online én offline uitingen We ontwierpen nieuwe sociale media uitingen en een promotiefilm. En gaven meer structuur en zeggingskracht aan de website. Daarnaast ontwikkelden we samen met de leden een aansprekend welkomstpakket, en herkenbare digitale en gedrukte uitingen voor de werving van nieuwe leden.

HSTotaal heeft veel ervaring met interne & externe communicatievraagstukken. Interessant voor je? Bel voor een afspraak: 06 20 61 68 32 of mail bart@hstotaal.nl.

communicatieadvieshuisstijlbrochuresdienstendesign

Je denkt misschien, míjn dienstverlening vraagt ook om wervende communicatie! Mooi, die ontwikkelen we graag! Een goed gesprek? Mail naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32 .

Zoek je ook een aansprekend concept? Mooi, we helpen je graag! Een afspraak? Een mailtje naar bart@hstotaal.nl is genoeg.