skriblCMS: krachtig, eenvoudig en SEO geoptimaliseerd

HSTotaal ontwikkelt bijzondere websites. Vanwege de specifieke wensen van onze opdrachtgevers en de gewenste functionaliteit bouwen wij maatwerk-websites. We maken weinig gebruik van kant-en-klare pakketten en templates (soms duur, soms onveilig). Onze websites krijgen een kwaliteits-maatwerk CMS - Content Management System van skriblCMS.

skriblCMS bevat vele onmisbare functies

skriblCMS wordt zeer compleet geleverd; alle functionaliteiten zijn beschikbaar. Aan de ontwikkeling van skriblCMS wordt voortdurend door het team gewerkt. Nieuwe mogelijkheden en verbeteringen aan het systeem zijn per direct beschikbaar voor alle gebruikers.

Content management eenvoudiger gemaakt

Alle mogelijkheden zijn in skriblCMS beschikbaar. En toch is skriblCMS zeer eenvoudig in gebruik; voorkennis en ervaring met het systeem zijn niet nodig. De eenvoudige user interface is intuïtief en makkelijk te begrijpen voor iedereen. 

skriblCMS is overzichtelijk in de kosten

Dit content management systeem is gebruikersvriendelijk, veilig (standaard voorzien van SSL-certificaat), zeer eenvoudig uitbreidbaar (pagina’s en talen met één druk op de knop toe te voegen) en overzichtelijk in de de kosten (één vaste maandprijs, inclusief alles).

skriblCMS en opdrachtgevers van HSTotaal

Matthijs Schonewille van skriblCMS begeleidt graag de opdrachtgevers van HSTotaal bij de ontwikkeling en implementatie van websites. Voor die opdrachtgevers is er ook een speciale korting. Lees er meer over op de website van skriblCMS.

Meer weten van skriblCMS? Bel Bart Landman. We geven graag een toelichting en tonen je voorbeelden van websites mét het skriblCMS. Bel 06 20 61 68 32.

skriblCMS: krachtig, eenvoudig en SEO geoptimaliseerd

HSTotaal ontwikkelt bijzondere websites. De maatwerk-websites krijgen een kwaliteits-CMS - Content Management System van skriblCMS.

skriblCMS bevat vele onmisbare functies. skriblCMS wordt zeer compleet geleverd; alle functionaliteiten zijn beschikbaar. Aan de ontwikkeling van skriblCMS wordt door het team voortdurend gewerkt. Nieuwe mogelijkheden en verbeteringen aan het systeem zijn per direct beschikbaar voor alle gebruikers. 

Content management eenvoudiger gemaakt. Alle mogelijkheden zijn in skriblCMS beschikbaar. En toch is skriblCMS zeer eenvoudig in gebruik; voorkennis en ervaring met het systeem zijn eigenlijk niet nodig. De eenvoudige user interface is intiutief en makkelijk te begrijpen voor iedereen. 

skriblCMS is overzichtelijk in de kosten. Dit content management systeem is gebruikersvriendelijk, veilig (standaard voorzien van SSL-certificaat), zeer eenvoudig uitbreidbaar (pagina's en talen met één druk op de knop toe te voegen) en overzichtelijk in de kosten (één vaste maandprijs, inclusief alles).

skriblCMS en opdrachtgevers van HSTotaal. Matthijs Schonewille van skriblCMS begeleidt graag de opdrachtgevers van HSTotaal bij de ontwikkeling en implementatie van websites. Voor die opdrachtgevers is er ook een speciale korting. Lees er meer over op de website van skriblCMS.

Meer weten van skriblCMS? Bel Bart Landman. We geven graag een toelichting en tonen je voorbeelden van websites mét het skriblCMS. Bel 06 20 61 68 32.

websitescommunicatieadvieswebsiteonderhouddesign

skriblCMS is een zeer gebruiksvriendelijk en veilig CMS. En zonder de nadelen van gratis templates en open source aanbieders. Wij nemen graag de moeite prijzen en kwaliteit aan je voor te leggen. Bel HSTotaal: 06 20 61 68 32.

skriblCMS is een zeer gebruiksvriendelijk en veilig CMS. En zonder de nadelen van gratis templates en open source aanbieders. Het is de moeite waard de prijzen en kwaliteit eens écht te vergelijken. Bel HSTotaal: 06 20 61 68 32.