Marketingcommunicatie voor DGMR-BrainBOX

DGMR is een zeer gespecialiseerd ingenieursbureau met 4 vestigingen in Nederland, en richt zich op complexe vraagstukken in de bouw, industrie, infrastructuur, ruimtelijke ordening en milieu.

Creatief concept voor  een web based 24/7 virtueel loket

BrainBOX is een een virtueel loket voor vraagstukken over duurzaamheid, brandveiligheid, geluid en trilling. Het marketingcommunicatieconcept bestaat uit o.a. uit een website waar specialisten kunnen worden benaderd met uitdagende vrageneen logo. Én een projecthuisstijl, beursmateriaal en advertising. Uiteindelijk gaat het om met elkaar de juiste vraag te formuleren, want "De juiste vraag is de sleutel tot de oplossing."

Meer weten over het concept BrainBOX of over communicatieconcepten? Of over het bouwen van een virtueel loket? We maken graag een afspraak: mail@hstotaal.nl.

Marketingcommunicatie voor DGMR-BrainBOX

Creatief concept brengt markt en oplossingen bij elkaar. Voor DGMR ontwikkelt HSTotaal een communicatieconcept waarmee DGMR zich positioneert als ingenieursbureau met topspecialisten. Het marketingcommunicatieconcept is een een virtueel loket voor vraagstukken over bijvoorbeeld duurzaamheid, brandveiligheid, overlast door geluid en trilling.

HSTotaal bedenkt creatieve concepten. De communicatie bestaat uit o.a. een logo en projecthuisstijl, beursmateriaal, advertising én een website waar specialisten kunnen worden benaderd met uitdagende vragen. Uiteindelijk gaat het om met elkaar de juiste vraag te formuleren, want "De juiste vraag is de sleutel tot de oplossing."

Meer weten over communicatieconcepten? Mail naar: mail@hstotaal.nl.

 

techniekdiensten

Meer weten over het design en de bouw van uw website, het ontwikkelen en bouwen van een 24/7 virtueel loket die uw promotie aanjaagt? We maken graag een afspraak! Mail: mail@hstotaal.nl.

Meer weten over het design en de bouw van uw website? Mail voor een afspraak aan: mail@hstotaal.nl.