Marketingcommunicatie voor DGMR-BrainBOX

DGMR is een zeer gespecialiseerd ingenieursbureau met vier vestigingen in Nederland; het richt zich op complexe vraagstukken in de bouw, industrie, infrastructuur, ruimtelijke ordening en milieu.

Creatief concept voor een web based 24/7 virtueel loket

BrainBOX is een een virtueel loket voor vraagstukken over duurzaamheid, brandveiligheid, geluid en trilling. Het marketingcommunicatieconcept bestaat uit onder andere uit een website waar specialisten kunnen worden benaderd met uitdagende vragen. Én een projectlogo en -huisstijl, beursmateriaal en advertising. Uiteindelijk gaat het om samen de juiste vraag te formuleren, want ‘De juiste vraag is de sleutel tot de oplossing.’

Meer weten over het concept BrainBOX of over communicatieconcepten? Of over het bouwen van een virtueel loket? We maken graag een afspraak: bart@hstotaal.nl.

Marketingcommunicatie voor DGMR-BrainBOX

Creatief concept brengt markt en oplossingen bij elkaar. Voor DGMR ontwikkelt HSTotaal een communicatieconcept waarmee DGMR zich positioneert als ingenieursbureau met topspecialisten. Het marketingcommunicatieconcept is een een virtueel loket voor vraagstukken over bijvoorbeeld duurzaamheid, brandveiligheid en overlast door geluid en trillingen.

HSTotaal bedenkt creatieve concepten. De communicatie bestaat onder andere uit een projectlogo en -huisstijl, beursmateriaal, advertising én een website waar specialisten kunnen worden benaderd met uitdagende vragen. Uiteindelijk gaat het om samen de juiste vraag te formuleren, want ‘De juiste vraag is de sleutel tot de oplossing.’

Meer weten over communicatieconcepten? Mail naar: bart@hstotaal.nl.

 

huisstijltechniekdiensten

Meer weten over het design en de bouw van jouw website, het ontwikkelen en bouwen van een 24/7 virtueel loket die jouw promotie aanjaagt? We maken graag een afspraak! Mail: bart@hstotaal.nl.

Meer weten over het design en de bouw van jouw website? Mail voor een afspraak aan: bart@hstotaal.nl.