HSTotaal: lid van het professionele netwerk: deCluster

"We leven in een netwerkmaatschappij. Samenwerking is niet alleen leuk, maar een voorwaarde voor succes."

Succes voor onze opdrachtgevers

Omdat we nogal ervaren zijn kennen we veel professionele vakmensen met wie we lang en in wisselende samenstelling hebben gewerkt. Altijd met plezier, altijd in co-creatie. Die profs hebben we uitgenodigd een netwerk te vormen dat we inzetten voor klanten. We noemen het netwerk: deCluster.

DeCluster is een groep ervaren vakmensen

Professionals die actief zijn voor organisaties die communicatie serieus nemen. We werken graag in co-creatie, juist ook met onze klanten. De aard van uw vragen bepaalt de samenstelling van het team. Respect en aandacht voor klanten, collega's en relaties staan hoog in het vaandel.

DeCluster: een hechte club in los verband

De partners van deCluster hebben elk hun eigen bedrijf, maar de samenwerking voelt als één bureau, een goed geoliede machine. We weten exact wat we aan elkaar hebben. En we hebben aan een half woord vaak genoeg. Elke schakel in het proces voelt zich verantwoordelijk voor een optimaal eindresultaat.

Meer weten over deCluster? Mail Joost Klinkenberg (joost@hstotaal.nl) of kijk op www.decluster.info.

HSTotaal: lid van deCluster

Succes voor onze opdrachtgevers. Omdat we nogal ervaren zijn kennen we veel professionele vakmensen met wie we lang hebben samengewerkt. Die profs hebben we uitgenodigd een netwerk te vormen.

DeCluster: een groep ervaren vakmensen. Professionals die actief zijn voor organisaties die communicatie serieus nemen. We werken graag in co-creatie, juist ook met onze klanten. 

DeCluster: een hechte club in los verband. We weten exact wat we aan elkaar hebben. En we hebben aan een half woord vaak genoeg. Elke schakel in het proces voelt zich verantwoordelijk voor een optimaal eindresultaat.

Meer weten over deCluster? Mail Joost Klinkenberg (joost@hstotaal.nl) of kijk op www.decluster.info.

Meer weten over ons en over onze professionele partners? Mail Joost Klinkenberg (joost@hstotaal.nl). Maar u kunt ook een kijkje nemen op www.decluster.info.

Meer weten over deCluster? Neem een kijkje op www.decluster.info.