Netwerkcommunicatie voor de professionals van deCluster

deCluster is een los verband van ervaren communicatieprofessionals. Met ervaring en bewijsbaar resultaat waar jij de vruchten van plukt.

Een hechte groep in los verband

DeCluster is een groep zeer ervaren communicatieprofessionals. Langdurig met elkaar en met anderen werkzaam in uiteenlopende disciplines en sectoren. Die lange samenwerking - vaak langer dan tientallen jaren - is gebaseerd op veel plezier, verrassing en trots, gesteund door kennis en ervaring, en bijeen gehouden door een hecht vertrouwen.

Specifiek ontwerp voor deCluster

HSTotaal, met name Joost Klinkenberg en Bart Landman, zijn initiatiefnemer én lid van deCluster. Het is nogal voor de hand liggend dat wij ook de ontwikkeling en het design doen van de website, inclusief een kleurrijk vormpalet plus logo. Uiteraard ondersteunt door enkele andere Clusterleden, Michel Versteeg (Emcomm) en Matthijs Schonewille (skriblcms).

Meer weten over deCluster of wat wij of de andere Clusterleden voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak: bel 06 20 61 68 32, mail naar bart@hstotaal.nl of kijk op decluster.info.

Netwerkcommunicatie voor de professionals van deCluster

deCluster is een los verband van ervaren communicatieprofessionals. Met ervaring en bewijsbaar resultaat waarvan u de vruchten plukt.

Een hechte groep in los verband. DeCluster is een groep zeer ervaren communicatieprofessionals. Langdurig met elkaar en met anderen werkzaam in uiteenlopende disciplines en sectoren. Die lange samenwerking is gebaseerd op veel plezier, verrassing en trots, gesteund door kennis en ervaring, en bijeen gehouden door een hecht vertrouwen.

Specifiek ontwerp voor deCluster. HSTotaal is initiatiefnemer én lid van deCluster. Het is nogal voor de hand liggend dat wij ook de ontwikkeling en het design doen van de website, inclusief een kleurrijk vormpalet plus logo. Uiteraard ondersteunt door enkele andere Clusterleden, Michel Versteeg (Emcomm) en Matthijs Schonewille (skriblcms).

Meer weten over deCluster of wat wij of de andere Clusterleden voor je kunnen betekenen? Stuur dan een bericht: bart@hstotaal.nl en kijk op decluster.info.

websitescommunicatieadvieshuisstijl

De communicatieprofessionals van deCluster: generalisten en specialisten. Van communicatieadviseurs tot vormgevers, van websitespecialisten tot event-organisatoren, tekstschrijvers en av-producenten. Kijk eens op decluster.info.

De communicatieprofessionals van deCluster: communicatieadviseurs, vormgevers, websitespecialisten, event-organisatoren, tekstschrijvers en av-producenten. Kijk eens op decluster.info.