Communicatieconcept en design voor Meester & Kuiper

Bij Meester & Kuiper Accountants en belastingadviseurs staat betrokkenheid en aandacht voor zowel cliënten als collega’s hoog in het vaandel. Dit engagement is de kern van hun bedrijfsverhaal. En een waardevol uitgangspunt voor creatieve communicatie.

Evenwichtig communicatieconcept

De aandacht voor de klant en de passie voor het vak resulteerde in de thema-regel ‘De kunst van het evenwicht’. Als volwaardig accountantskantoor zorgt M&K bovendien voor een optimale balans tussen eigen regels en die van de overheid enerzijds, en tussen werk- en privé-balans van collega’s en de ondernemersruimte voor cliënten anderzijds.

Dienstverlening vertalen naar communicatiemiddelen

Voor Meester & Kuiper heeft HSTotaal een totaal-communicatie-concept ontworpen en dit vertaald naar alle denkbare dragers en middelen. Van aansprekende sociale media uitingen tot begrijpelijke pictogrammen, en van impactvolle beachflags tot een toegankelijke website.

We hebben ervaring met communicatievraagstukken die wat extra uitleg nodig hebben, als de materie ingewikkeld of complex is. Interessant voor je? Bel ons voor een afspraak: 06 20 61 68 32 of mail naar bart@hstotaal.nl.

Communicatieconcept en design voor Meester & Kuiper

Totaal communicatieconcept. De aandacht voor de klant en de passie voor het vak resulteerde in de thema-regel ‘De kunst van het evenwicht’. Als accountantskantoor zorgt M&K bovendien voor een optimale balans tussen eigen regels en die van de overheid enerzijds, en tussen werk- en privé-balans van collega’s en de ondernemersruimte voor cliënten anderzijds.

Dienstverlening vertalen naar communicatiemiddelen. Voor M&K bedacht HSTotaal een totaal-communicatie-concept en vertaalde dat naar alle denkbare dragers en middelen. Van aansprekende sociale media uitingen tot begrijpelijke pictogrammen, en van impactvolle beachflags tot een toegankelijke website.

Wil jij ook mensen bereiken die wat extra uitleg nodig hebben? Bel ons voor een afspraak: 06 20 61 68 32 of mail naar bart@hstotaal.nl.

websiteslogo designhuisstijlfotografietekstschrijvendiensten

Je denkt misschien, míjn dienstverlening vraagt ook om bijzondere communicatie! Mooi, doen we graag! Een afspraak? Bel: 06 20 61 68 32 of mail naar bart@hstotaal.nl.

Zoek je ook een bijzonder concept? Mooi, doen we graag! Eens kennismaken? Een mailtje naar bart@hstotaal.nl is genoeg.