HSTotaal geeft jouw corporate identity opvallend vorm

‘Een nieuw logo geeft jouw corporate identity uitstraling. Een mooi, professioneel logo geeft ook vertrouwen, overtuiging, onderscheid en trots.’

Waarom is een professionele corporate identity belangrijk?

De huisstijl is de visuele vertaling van de identiteit van jouw organisatie, de ‘corporate identity’. Dat is wie je bent, waar je voor staat, hoe je als organisatie omgaat met medewerkers, klanten en relaties. Een mooie professionele huisstijl ondersteunt dat verhaal en versterkt de communicatie naar doelgroepen.

Een corporate identity geeft jouw organisatie een bijzondere uitstraling

HSTotaal is een compact, creatief en zeer ervaren design- en ontwerpbureau in Hilversum. HSTotaal ontwerpt huisstijlen, logo’s, beeldmerken, woordmerken, vignetten en corporate identity. We maken onderscheidende creaties voor maximaal effect. Zodat jouw corporate identity niet alleen het ‘nieuwe jasje’ is, maar een sterk verhaal voor de lange termijn, intern en extern.

We bedenken creaties voor oude én nieuwe media

We doen veel meer dan corporate identity en huisstijlontwerp. Als creatief bureau geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo’s, beeldmerken en brochures. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties en expositiemateriaal.

Een afspraak maken over joúw corporate identity?

Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32. Of vraag om aansprekende voorbeelden via: bart@hstotaal.nl.

HSTotaal geeft jouw corporate identity opvallend vorm

Waarom is een professionele corporate identity belangrijk? De huisstijl is de visuele vertaling van de identiteit van jouw organisatie, de ‘corporate identity’. Dat is wie je bent, waar je voor staat, hoe je als organisatie omgaat met medewerkers, klanten en relaties. Een mooie professionele huisstijl ondersteunt dat verhaal en versterkt de communicatie naar doelgroepen.

We doen veel meer dan het vormgeven van corporate identity. Als creatief bureau geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen, dus ook website design. Wij ontwerpen corporate identity, huisstijlen, logo’s, beeldmerken en brochures. Maar ook specials, zoals gevelbelettering, borden, beurspresentaties en expositiemateriaal.

Een afspraak over úw corporate identity? Of enkele mooie voorbeelden? Stuur een bericht naar: bart@hstotaal.nl.

logo designhuisstijldesign

Een nieuw logo geeft jouw corporate identity uitstraling? We laten je graag zien wat er mogelijk is met de corporate identity van joúw organisatie. Bel 06 20 61 68 32 voor een afspraak.

Een nieuw logo geeft jouw corporate identity uitstraling. We willen je graag laten zien wat er mogelijk is. Mail naar bart@hstotaal.nl voor een afspraak.