Duurzame communicatie voor de gemeente Huizen

De Noord-Hollandse gemeente Huizen ligt in het Gooi, heeft ruim 40.000 inwoners en heeft een relatief jonge bevolking.

Eigentijdse en duurzame overheidscommunicatie

Bij alles wat de gemeente Huizen doet, staat de inwoner centraal. Resultaat, externe oriëntatie, innovatie en samenwerking zijn belangrijke speerpunten. Daarnaast betrekt Huizen de inwoners zoveel mogelijk bij ontwikkelingen. Zoals de ambities op het gebied van duurzaamheid.

HSTotaal maakt de Milieukant voor de gemeente Huizen

De gemeente Huizen werkt aan een beter klimaat: energiezuinig, klimaatbestendig, groen en ‘van afval naar grondstof’. Dat doet de gemeente niet alleen, maar samen met haar inwoners. HSTotaal bedacht de huis-aan-huiskrant ‘Huizenklimaatbewust.nl’, schreef alle teksten en ontwikkelde een serie informatieve graphics en iconen. De krant enthousiasmeert inwoners, bedrijven en andere organisaties een handje te helpen bij een beter klimaat. De krant linkt naar een website met informatie en tips over aardgasvrij wonen, energiesubsidies, elektrisch rijden, het scheiden van afval, de opvang van water, openbaar groen en de eigen tuin. En hoe Huizen omgaat met wateroverlast, droogte en hittestress. Kortom, alles wat je kunt doen om Huizen klimaatbestendig te maken.

Meer weten over onze ervaringen met duurzame communicatie voor overheden? Maak een afspraak met Bart Landman: 06 20 61 68 32 of mail bart@hstotaal.nl.

De gemeente Huizen en HSTotaal

Eigentijdse en duurzame overheidscommunicatie. Bij alles wat de gemeente Huizen doet, staat de inwoner centraal. Daarnaast betrekt Huizen de inwoners zoveel mogelijk bij ontwikkelingen. Zoals de ambities op het gebied van duurzaamheid.

HSTotaal maakt de Milieukant voor de gemeente Huizen. HSTotaal bedacht de huis-aan-huiskrant ‘Huizenklimaatbewust.nl’, schreef alle teksten en ontwikkelde een serie informatieve graphics en iconen. De krant enthousiasmeert inwoners, bedrijven en andere organisaties een handje te helpen bij een beter klimaat.

Meer weten over onze ervaringen met duurzame communicatie voor overheden? Mail bart@hstotaal.nl.

logo designbrochuresoverheid

Een milieukrant ontwikkelen voor jouw gemeentelijke organisatie? Tekstschrijven, infographics ontwikkelen? Drukken en verspreiden? Stuur een mail naar Bart Landman: bart@hstotaal.nl of bel: 06 20 61 68 32.

Een milieukrant ontwikkelen voor jouw gemeentelijke organisatie? Stuur een mail naar Bart Landman: bart@hstotaal.nl of bel: 06 20 61 68 32.