Duurzame communicatie voor de gemeente Huizen

De Noord-Hollandse gemeente Huizen ligt in het Gooi, heeft ruim 40.000 inwoners en heeft een relatief jonge bevolking.

Eigentijdse en duurzame overheidscommunicatie

Bij alles wat de gemeente Huizen doet, staat de inwoner centraal. Resultaat, externe oriëntatie, innovatie en samenwerking zijn belangrijke speerpunten. Daarnaast betrekt Huizen de inwoners zoveel mogelijk bij ontwikkelingen. Zoals de ambities op het gebied van duurzaamheid.

HSTotaal maakt de Milieukant voor de gemeente Huizen

De gemeente Huizen werkt aan een beter klimaat: energiezuinig, klimaatbestendig, groen en ‘van afval naar grondstof’. Dat doet de gemeente niet alleen, maar samen met haar inwoners. HSTotaal bedacht de huis-aan-huiskrant ‘Huizenklimaatbewust.nl’, schreef alle teksten en ontwikkelde een serie informatieve graphics en iconen. De krant enthousiasmeert de bewoners een handje te helpen aan een beter klimaat.

Meer weten over onze ervaringen met duurzame communicatie voor overheden? Maak een afspraak met Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of mail joost@hstotaal.nl.

De gemeente Huizen en HSTotaal

Eigentijdse en duurzame overheidscommunicatie. Bij alles wat de gemeente Huizen doet, staat de inwoner centraal. Daarnaast betrekt Huizen de inwoners zoveel mogelijk bij ontwikkelingen. Zoals de ambities op het gebied van duurzaamheid.

HSTotaal maakt de Milieukant voor de gemeente Huizen. HSTotaal bedacht de huis-aan-huiskrant ‘Huizenklimaatbewust.nl’, schreef alle teksten en ontwikkelde een serie informatieve graphics en iconen. De krant enthousiasmeert de bewoners een handje te helpen aan een beter klimaat.

Meer weten over onze ervaringen met duurzame communicatie voor overheden? Mail joost@hstotaal.nl.

overheid

Een milieukrant ontwikkelen voor uw gemeentelijke organisatie? Tekstschrijven, infographics ontwikkelen? Drukken en verspreiden? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of zend een mail aan: mail@hstotaal.nl.

Een milieukrant ontwikkelen voor uw gemeentelijke organisatie? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of zend een mail aan: mail@hstotaal.nl.