Marketingcommunicatie voor DGMR Software

DGMR Software maakt regelgeving, rekenvoorschriften en normen voor milieu, bouw en duurzaamheid toegankelijk met gespecialiseerde software.

Website voor DGMR-Software

DGMR ondersteunt met haar software het oplossen van vraagstukken in de bouw, industrie, infrastructuur, ruimtelijke ordening en milieu.

Communicatie en design voor 

HSTotaal brengt de identiteit van DGMR Software in beeld, ontwerpt een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, folders, beurs- en promotiemateriaal. Én een compleet nieuwe website met een glasheldere en strakke uitstraling en ondersteund door specifiek vormgegeven productbanners, productportals, functie- en product-iconen.

Meer weten over onze ervaringen met het ontwikkelen van websites? Maak een afspraak! Stuur ons een bericht: mail@hstotaal.nl.

Marketingcommunicatie voor DGMR Software

Communicatie en design voor gespecialiseerde software. HSTotaal brengt de identiteit van DGMR Software in beeld, ontwerpt een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, folders, beurs- en promotiemateriaal.

Een compleet nieuwe website met een glasheldere en strakke uitstraling en ondersteund door specifiek vormgegeven productbanners, productportals, functie- en product-iconen.

Meer weten over onze ervaringen met website design en bouw? Mail ons: mail@hstotaal.nl.

techniekdiensten

Meer weten over een optimaal design voor uw website, een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, folders, beurs- en promotiemateriaal? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of zend een mail aan mail aan mail@hstotaal.nl.

Mer weten over website design? Neem contact met op Met Joost of Bart: mail@hstotaal.nl.