Marketingcommunicatie voor DGMR Software

DGMR Software maakt regelgeving, rekenvoorschriften en normen voor milieu, bouw en duurzaamheid toegankelijk met gespecialiseerde software. Voor deze software-ontwikkelaar maakten we het design voor de huisstijl en voor de website met het complete aanbod. Plus een grote serie product-logo’s en functie-iconen.

Website voor DGMR Software

De kracht van DGMR Software ligt in de combinatie van intensieve ICT-kennis én kennis op het gebied van milieu, bouw, installatie en duurzaamheid. Ze werkt samen met de experts van DGMR, zowel binnen en buiten de verschillende vakgebieden, om softwareproducten vorm te geven. Overheden, adviesbureaus, gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten, architectenbureaus en installatiebedrijven maken gebruik van de standaard-software. Waar nodig, levert DGMR Software ook maatwerk-producten: speciale, op maat gemaakte software-oplossingen voor alle denkbare vragen en toepassingen.

Communicatie en design voor 

HSTotaal brengt de identiteit van DGMR Software in beeld, ontwerpt een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, folders, beurs- en promotiemateriaal. Én een compleet nieuwe website met een glasheldere en strakke uitstraling en ondersteund door specifiek vormgegeven productbanners, productportals, functie- en product-iconen.

Meer weten over onze ervaringen met het ontwikkelen van websites? Maak een afspraak! Stuur je bericht naar: bart@hstotaal.nl.

Marketingcommunicatie voor DGMR Software

Communicatie en design voor gespecialiseerde software. HSTotaal brengt de identiteit van DGMR Software in beeld, ontwerpt een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, folders, beurs- en promotiemateriaal.

Een compleet nieuwe website met een glasheldere en strakke uitstraling en ondersteund door specifiek vormgegeven productbanners, productportals, functie- en product-iconen.

Meer weten over onze ervaringen met website design en bouw? Mail ons: bart@hstotaal.nl.

logo designhuisstijltechniekdiensten

Meer weten over een optimaal design voor uw website, een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, folders, beurs- en promotiemateriaal? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32 of mail naar: bart@hstotaal.nl.

Mer weten over website design? Neem contact met op met Bart Landman: bart@hstotaal.nl.