HSTotaal, voor opvallende campagnes

“Een sterk concept vertelt een verhaal, is opvallend en tóch simpel. Zo’n concept is voor alle middelen, media en momenten te gebruiken.”

Een sterk creatief concept voor alle communicatiemiddelen

Versterking van de interne communicatie, ontwikkeling van een vinexwijk, communicatie van een webshop, introductie van nieuwe diensten, fusie van twee gemeenten? HSTotaal bedenkt creatieve concepten en reclamecampagnes die gezien en gehoord worden. Ons uitgangspunt daarbij is: informeer, inspireer, motiveer, activeer en converteer. Zodat inspirerende creaties niet alleen mooi zijn, maar vooral ook hun werk doen.

We bedenken creaties voor oude én nieuwe media

We doen veel meer dan campagnes bedenken. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe je ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen. Ook ontwerpen wij corporate identity, huisstijlen, logo’s, beeldmerken en brochures. Maar ook specials, zoals beurspresentaties, expositiemateriaal.

Een goed gesprek over jouw campagne?

Als ervaren creatieven denken we graag mee over jouw campagne. Zullen we een afspraak maken voor een eerste advies?

Bel Bart Landman of Joost Klinkenberg: 06 20 61 68 32

HSTotaal, voor opvallende campagnes

Een sterk creatief concept voor alle communicatiemiddelen. Versterking van de interne communicatie, ontwikkeling van een vinexwijk, communicatie van een webshop, introductie van nieuwe diensten, fusie van twee gemeenten? HSTotaal bedenkt creatieve concepten en reclamecampagnes die gezien en gehoord worden. Ons uitgangspunt daarbij is: informeer, inspireer, motiveer, activeer en converteer. Zodat inspirerende creaties niet alleen mooi zijn, maar vooral ook hun werk doen.

We doen veel meer dan campagnes bedenken. Als creatief bureau - reclamebureau, communicatiebureau, designbureau, grafisch ontwerpbureau of hoe je ons ook noemt - geven we communicatieadvies en maken we het design voor alle communicatiemiddelen. Ook ontwerpen we corporate identity, huisstijlen, logo’s, beeldmerken en brochures. Maar ook specials, zoals beurspresentaties, expositiemateriaal.

Een afspraak over jouw campagne? Bel Bart Landman of Joost Klinkenberg: 06 20 61 68 32. Of mail naar mail@hstotaal.nl.

campagnes

Voor een presentatie en een eerste gesprek over jouw campagne komen we graag naar je toe. Mail Bart Landman of Joost Klinkenberg voor een afspraak: mail@hstotaal.nl.

Een eerste gesprek? We graag naar je toe. Mail Bart of Joost voor een afspraak: mail@hstotaal.nl.