Glasheldere infographics voor Sectorplan Ambor

Het werk én het werkgeverschap in de afval- en reinigingsbranche verandert enorm: afvalscheiding, recycling, circulaire economie, duurzaamheid, mechanisering, noem maar op.

Resultaten door samenwerking

De NVRD (Vereniging voor Afval- en Reinigingsmanagement) en de O&O fondsen (Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen milieubedrijven) investeren met elkaar in de wendbaarheid van medewerkers en organisaties.

Infographic ondersteunt communicatie

Bij dit plan sloten zich 53 organisaties aan, waardoor 3.000 medewerkers zijn opgeleid. HSTotaal bracht de resultaten en de nieuwe ambities in beeld in een omvangrijke infographic die het grotere verhaal visualiseert en de communicatie in de transitie op uiteenlopende momenten ondersteunt in de vorm van Powerpoint-presentaties, documenten en printuitingen.

Infographics kunnen complexe, omvangrijke of gevoelige informatie toegankelijker maken voor een groter publiek. Wil je daar meer van weten, bel ons dan voor een afspraak (06 20 61 68 32) of mail mail@hstotaal.nl.

Glasheldere infographics voor Sectorplan Ambor

Het werk én het werkgeverschap in de afval- en reinigingsbranche verandert enorm: afvalscheiding, recycling, circulaire economie, duurzaamheid, mechanisering, noem maar op.

Resultaten door samenwerking. De NVRD (Vereniging voor Afval- en Reinigingsmanagement) en de O&O fondsen (Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen milieubedrijven) investeren met elkaar in de wendbaarheid van medewerkers en organisaties.

Infographic ondersteunt communicatie. HSTotaal bracht de resultaten en de nieuwe ambities in beeld in een omvangrijke infographic die het grotere verhaal visualiseert en de communicatie in de transitie op uiteenlopende momenten ondersteunt in de vorm van Powerpoint-presentaties, documenten en printuitingen.

Infographics kunnen complexe, omvangrijke of gevoelige informatie toegankelijker maken voor een groter publiek. Mail mail@hstotaal.nl.

logo designinfographics

Meer weten over onze ervaringen voor Ambor of over het ontwikkelen van infographics? Bel Bart Landman of Joost Klinkenberg: 06 20 61 68 32 of mail mail@hstotaal.nl.

Meer weten over het ontwikkelen van infographics? Mail mail@hstotaal.nl.