Verenigingscommunicatie voor WENB

De adviseurs van bureau WENB adviseren en behartigen de belangen van de leden. Het secretariaat zorgt voor de organisatie en coördinatie van uiteenlopende activiteiten. De organisatie bestaat 25 jaar en heeft een nieuwe huisstijl die goed past bij haar innovatieve ambities.
 

WENB is de werkgeversvereniging voor de sectoren energie (zowel netbeheer als energieproductie en -levering), ‘grondstoffen, energie en omgeving’ (voorheen: afval & milieu), kabel & telecom en advisering. De adviseurs van WENB helpen bedrijven om topwerkgevers te worden en te blijven. Goed werkgeverschap staat centraal.

WENB volgt alle ontwikkelingen die relevant zijn voor haar leden. Ze focust vooral op thema’s binnen de zogenaamde ‘triple arbeid’: arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden. WENB deelt volop haar kennis en ervaringen; voor én door topwerkgevers.

Communicatie die naadloos aansluit op de huisstijl

Voor de dagelijkse communicatie met haar leden, waaronder directeuren en HR-managers, ontwikkelt HSTotaal een pakket verenigingscommunicatie in de vorm van formats voor digitale nieuwsbrieven, huisstijlelementen voor de website en middelen voor de communicatie rond projecten en events, zoals brochures, presentatiewanden, signing en print producties.

Hieronder vind je enkele projecten die we voor WENB hebben verricht. Interessant? Bel voor een afspraak 06 20 61 68 32 of mail bart@hstotaal.nl.

WENB en HSTotaal

Voor en door topwerkgevers. De werkgeversvereniging WENB adviseert bedrijven in de sectoren energie, netbeheer en productie/levering, afval & milieu en kabel & telecom. De organisatie heeft sinds kort een nieuwe huisstijl.

Communicatie die naadloos aansluit op de huisstijl. Voor de dagelijkse communicatie met leden, waaronder directeuren en HR-managers, ontwikkelt HSTotaal een pakket verenigingscommunicatie in de vorm van formats voor digitale nieuwsbrieven, huisstijlelementen voor de website en middelen voor de communicatie rond projecten en events, zoals brochures, presentatiewanden, signing en print productie

Meer voorbeelden? Kijk hieronder of mail: bart@hstotaal.nl.

diensten

Meer weten over onze ervaringen met verenigingen of ledencommunicatie? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32 of stuur een mail naar bart@hstotaal.nl.

Communicatie voor verenigingen of ledencommunicatie? Mail bart@hstotaal.nl.