WENB en HSTotaal

De werkgeversvereniging WENB adviseert bedrijven in de sectoren energie, netbeheer en productie/levering, afval & milieu en kabel & telecom. De organisatie bestaat 25 jaar en heeft sinds kort een nieuwe huisstijl die goed past bij haar innovatieve ambities.

Communicatie die naadloos aansluit op de huisstijl

Voor de dagelijkse communicatie met leden, waaronder directeuren en HR-managers - ontwikkelt HSTotaal formats voor digitale nieuwsbrieven, huisstijlelementen voor de website en middelen voor de communicatie rond projecten en events, zoals brochures, presentatiewanden, signing en print producties.

Hieronder vindt u meer voorbeelden. Of zend ons een bericht voor de bureaupresentatie: mail@hstotaal.nl.

WENB en HSTotaal

Voor en door topwerkgevers. De werkgeversvereniging WENB adviseert bedrijven in de sectoren energie, netbeheer en productie/levering, afval & milieu en kabel & telecom. De organisatie heeft sinds kort een nieuwe huisstijl.

Communicatie die naadloos aansluit op de huisstijl. Voor de dagelijkse communicatie met leden, waaronder directeuren en HR-managers - ontwikkelt HSTotaal formats voor digitale nieuwsbrieven, huisstijlelementen voor de website en middelen voor de communicatie rond projecten en events, zoals brochures, presentatiewanden, signing en print producties.

Meer voorbeelden? Mail aan: mail@hstotaal.nl.

diensten

Meer weten over onze ervaringen voor WENB, of over ledencommunicatie? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of zend een mail aan mail@hstotaal.nl.

Meer weten over onze ervaringen voor WENB, of over ledencommunicatie? Stuur een mail aan mail@hstotaal.nl.