Verenigingscommunicatie voor WENB

De werkgeversvereniging WENB adviseert bedrijven in de sectoren energie, netbeheer en productie/levering, afval & milieu en kabel & telecom. De organisatie bestaat 25 jaar en heeft sinds kort een nieuwe huisstijl die goed past bij haar innovatieve ambities.

Communicatie die naadloos aansluit op de huisstijl

Voor de dagelijkse communicatie met leden, waaronder directeuren en HR-managers - ontwikkelt HSTotaal een pakket verenigingscommunicatie in de vorm van formats voor digitale nieuwsbrieven, huisstijlelementen voor de website en middelen voor de communicatie rond projecten en events, zoals brochures, presentatiewanden, signing en print producties.

Hieronder vindt u andere projecten voor WENB. Blader er eens door en vraag dan om onze bureaupresentatie: mail@hstotaal.nl.

WENB en HSTotaal

Voor en door topwerkgevers. De werkgeversvereniging WENB adviseert bedrijven in de sectoren energie, netbeheer en productie/levering, afval & milieu en kabel & telecom. De organisatie heeft sinds kort een nieuwe huisstijl.

Communicatie die naadloos aansluit op de huisstijl. Voor de dagelijkse communicatie met leden, waaronder directeuren en HR-managers - ontwikkelt HSTotaal een pakket verenigingscommunicatie in de vorm van formats voor digitale nieuwsbrieven, huisstijlelementen voor de website en middelen voor de communicatie rond projecten en events, zoals brochures, presentatiewanden, signing en print productie

Meer voorbeelden? Kijk hieronder of mail: mail@hstotaal.nl.

diensten

Meer weten over onze ervaringen voor WENB, of over ledencommunicatie? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of zend een mail aan mail@hstotaal.nl.

Meer weten over onze ervaringen voor WENB, of over ledencommunicatie? Stuur een mail aan mail@hstotaal.nl.