Corporate en technische communicatie voor DGMR

DGMR is een advies- en ingenieursbureau, gespecialiseerd in vraagstukken in bouwfysica, geveltechniek, brandveiligheid, akoestiek en klimaatbeheersing. De adviseurs benaderen vraagstukken integraal en leveren maatwerk.

Huisstijl als basis voor heldere communicatie

HSTotaal visualiseerde de positionering van DGMR in een heldere huisstijl. Vervolgens organiseerden en realiseerden wij voor de website van DGMR en die van DGMR Software het concept, het design en de bouw.

Uitgebreide websites

De websites hebben uitgebreide functionaliteiten om de kennis en ervaring van de organisaties te presenteren en te vinden. Zoals uitgebreide projectbeschrijvingen, nieuwsberichten, publicaties en persoonlijke pagina's van de adviseurs en technisch specialisten. Met deze websites krijgen ook de individuele adviseurs een gezicht en gelegenheid om hun kennis en visie op hun vak te etaleren.

Wilt u meer weten over communicatie en design voor dienstverleners? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32 of mail naar: bart@hstotaal.nl.

Corporate en technische communicatie voor DGMR

DGMR is een advies- en ingenieursbureau, gespecialiseerd in vraagstukken in bouwfysica, geveltechniek, brandveiligheid, akoestiek en klimaatbeheersing.

Huisstijl als basis voor heldere communicatie. HSTotaal visualiseerde de positionering van DGMR in een heldere huisstijl. Vervolgens organiseerden en realiseerden de website van DGMR en van DGMR Software.

Uitgebreide websites. De websites hebben uitgebreide functionaliteiten om de kennis en ervaring van de organisaties te presenteren en te vinden. Zoals uitgebreide projectbeschrijvingen, nieuwsberichten, publicaties en persoonlijke pagina's van de adviseurs en technisch specialisten. 

Wilt u meer weten over communicatie en design voor dienstverleners? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32 of mail naar: bart@hstotaal.nl.

huisstijltechniekdiensten

Wat kan communicatie en design betekenen voor jouw organisatie? Wat levert design op? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32 of stuur een mail naar: bart@hstotaal.nl.

Wat kan communicatie en design betekenen voor jouw organisatie? Wat levert design op? Een gesprek? Mail naar: bart@hstotaal.nl.