Corporate communicatie voor Damen & De Koning Advocaten

Damen & De Koning Advocaten is een jong maar ervaren Amsterdams advocatenkantoor. Het voert een brede civiele praktijk en behandelt ook zaken op het snijvlak van strafrecht en civiel recht.

Huisstijl en website voor Damen & De Koning

HSTotaal kreeg van het nieuwe advocatenkantoor Damen & De Koning de creatieve vraag om het logo, de huisstijl en website naadloos te laten aansluiten bij de ambities en dienstverlening. HSTotaal vertaalt heel graag ambities naar vormgeving. Daardoor wordt een goede start méér dan een geinig logo rechts boven op het briefpapier. Een sterk professioneel design ondersteunt de communicatieboodschap en de positionering en vereenvoudigt de communicatie.

Inclusief een innovatief CMS

De website van Damen & De Koning Advocaten is gebouwd en wordt onderhouden met skriblCMS - de SEO geoptimaliseerde en op maat gemaakte beheersapplicatie en CMS voor maatwerk websites.

Een responsive website ontwikkelen? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of zend een mail aan mail@hstotaal.nl.

Corporate communicatie voor Damen & De Koning Advocaten

Sterke huisstijl en responsive website voor Damen & De Koning. HSTotaal kreeg van het nieuwe advocatenkantoor Damen & De Koning de creatieve vraag om het logo, de huisstijl en website naadloos te laten aansluiten bij de ambities en dienstverlening. HSTotaal vertaalt heel graag ambities naar vormgeving. Een sterk professioneel design ondersteunt communicatieboodschap en de positionering en vereenvoudigt de communicatie.

Inclusief een innovatief CMS. De website van Damen & De Koning Advocaten is gebouwd en wordt onderhouden met skriblCMS - de SEO geoptimaliseerde en op maat gemaakte beheersapplicatie en CMS voor maatwerk websites.

Een responsive website ontwikkelen? Stuur dan een mailtje aan mail@hstotaal.nl.

diensten

Een huisstijl die naadloos aansluit op uw identiteit? Een website die helemaal bij uw business past? Een responsive website ontwikkelen? Maak een afspraak: mail@hstotaal.nl.

Een huisstijl en website die naadloos aansluiten op uw uitstraling? Een responsive website ontwikkelen? Maak een afspraak: mail@hstotaal.nl.