Corporate communicatie voor Damen & De Koning Advocaten

Damen & De Koning Advocaten is een jong maar ervaren Amsterdams advocatenkantoor. Het voert een brede civiele praktijk en behandelt ook zaken op het snijvlak van strafrecht en civiel recht.

Huisstijl en website voor Damen & De Koning

HSTotaal kreeg van het nieuwe advocatenkantoor Damen & De Koning de creatieve vraag om het logo, de huisstijl en website naadloos te laten aansluiten bij ambities en dienstverlening. HSTotaal vertaalt heel graag ambities naar vormgeving. Daardoor wordt een goede start méér dan een geinig logo rechts boven op het briefpapier. Een sterk professioneel design ondersteunt de communicatieboodschap en de positionering, en vereenvoudigt de communicatie.

Inclusief een innovatief CMS

De website van Damen & De Koning Advocaten is gebouwd en wordt onderhouden met skriblCMS - de SEO-geoptimaliseerde en op maat gemaakte beheersapplicatie en het CMS voor maatwerk-websites.

Een responsive website ontwikkelen? Bel Bart Landman of Joost Klinkenberg: 06 20 61 68 32 of stuur een mail naar mail@hstotaal.nl.

Corporate communicatie voor Damen & De Koning Advocaten

Damen & De Koning Advocaten. Een jong maar ervaren Amsterdams advocatenkantoor. Het voert een brede civiele praktijk en behandelt ook zaken op het snijvlak van strafrecht en civiel recht.

Sterke huisstijl en responsive website voor Damen & De Koning. HSTotaal kreeg van het nieuwe advocatenkantoor Damen & De Koning de creatieve vraag om het logo, de huisstijl en website naadloos te laten aansluiten bij de ambities en dienstverlening. HSTotaal vertaalt heel graag ambities naar vormgeving. Een sterk professioneel design ondersteunt communicatieboodschap en de positionering en vereenvoudigt de communicatie.

Inclusief een innovatief CMS. De website van Damen & De Koning Advocaten is gebouwd en wordt onderhouden met skriblCMS - de SEO-geoptimaliseerde en op maat gemaakte beheersapplicatie en het CMS voor maatwerk-websites.

Een responsive website ontwikkelen? Stuur dan een mailtje aan mail@hstotaal.nl.

websiteshuisstijldiensten

Een huisstijl die naadloos aansluit op uw identiteit? Een website die helemaal bij jouw business past? Een responsive website ontwikkelen? Maak een afspraak: mail@hstotaal.nl.

Een huisstijl en website die naadloos aansluiten op jouw uitstraling? Een responsive website ontwikkelen? Maak een afspraak: mail@hstotaal.nl.