Digitale bedrijfspresentatie voor Vollers Amsterdam

Aan het Noordzeekanaal, de monding van de Amstel en het IJ aan het IJsselmeer wordt meer dan 20 procent van de internationale cacao-oogst overgeslagen. De Vollers-groep behoort tot de meest ervaren experts in logistiek voor dit tropische natuurproduct, dat voornamelijk uit de West-Afrikaanse landen Ivoorkust, Ghana, Nigeria en Kameroen naar Europa komt. Daarmee is Amsterdam de grootste cacaohaven ter wereld.

Vollers Holland, een ervaren cacao-expert

In Amsterdam Westpoort slaan ze de hoogwaardige cacao-bonen zorgzaam op, zodat ze elk moment tot cacaomassa, -poeder en -boter kunnen worden verwerkt. Vollers zorgt in de Amsterdamse haven ook voor de overslag van koffie en van stukgoed.

Bedrijfspresentatie voor Vollers Amsterdam

HSTotaal krijgt de opdracht om een digitale bedrijfspresentatie te maken voor de kennismaking met belangrijke, nieuwe doelgroepen. Voor de aanbesteding ontwerpen we, in een intensief traject van co-creatie met de materiedeskundigen van Vollers, een prijswinnende powerpoint, inclusief visuals en schema’s.


Meer weten over bedrijfspresentaties voor logistiek en industrie? Bel Bart Landman of Joost Klinkenberg: 06 20 61 68 32.

Digitale bedrijfspresentatie voor Vollers Amsterdam

Vollers Holland is een een ervaren cacao-expert. In Amsterdam Westpoort slaan ze de hoogwaardige bonen zorgzaam op, zodat ze elk moment verder kunnen worden verwerkt. Vollers zorgt in de Amsterdamse haven ook voor de overslag van koffie en van stukgoed.

Bedrijfspresentatie voor Vollers. HSTotaal krijgt de opdracht om een digitale bedrijfspresentatie te maken voor de kennismaking met belangrijke, nieuwe doelgroepen.

Meer weten over bedrijfspresentatie voor de logistiek en industrie? Bel Bart Landman of Joost Klinkenberg: 06 20 61 68 32.

communicatieadviestendersdigitaltechniek

Wil je meer weten over jouw bedrijfspresentatie? En hoe we van jouw verhaal een pakkende presentatie maken? Een afspraak voor een eerste gesprek? Bel Bart Landman of Joost Klinkenberg: 06 20 61 68 32. 

Wil je meer weten over jouw bedrijfspresentatie? En hoe we van jouw verhaal een pakkende presentatie maken? Een afspraak voor een eerste gesprek? Mail Bart Landman of Joost Klinkenberg: mail@hstotaal.nl