Digitale bedrijfspresentatie voor Vollers Amsterdam

Amsterdam is de grootste cacaohaven ter wereld. Aan het Noordzeekanaal wordt meer dan 20% van de wereldwijde cacao-oogst overgeslagen. De Vollers Group behoort tot de meest ervaren experts in logistiek voor dit tropische natuurproduct, dat vanuit West-Afrikaanse landen naar Europa komt.

Vollers Holland, een ervaren cacao-expert

In Amsterdam Westpoort slaan ze de hoogwaardige cacao-bonen zorgzaam op, zodat ze elk moment tot cacaomassa, -poeder en -boter kunnen worden verwerkt. Vollers zorgt in de Amsterdamse haven ook voor de overslag van koffie en stukgoed.

Bedrijfspresentatie voor Vollers Amsterdam

HSTotaal krijgt de opdracht om een digitale bedrijfspresentatie te maken voor de kennismaking met belangrijke, nieuwe doelgroepen. Voor de aanbesteding ontwerpen we, in een intensief traject van co-creatie met de materie-deskundigen van Vollers, een prijswinnende powerpoint, inclusief visuals en schema’s.

Eens verder praten over joúw tender?

Als ervaren creatieven denken we graag met je mee over de vormgeving van jouw tender of openbare aanbesteding. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies.


Meer weten over bedrijfspresentaties voor logistiek en industrie? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

Digitale bedrijfspresentatie voor Vollers Amsterdam

Vollers Holland is een ervaren cacao-expert. In Amsterdam Westpoort slaan ze de hoogwaardige bonen zorgzaam op, zodat ze elk moment verder kunnen worden verwerkt. Vollers zorgt in die haven ook voor de overslag van koffie en van stukgoed.

Bedrijfspresentatie voor Vollers. HSTotaal krijgt de opdracht om een digitale bedrijfspresentatie te maken voor de kennismaking met belangrijke, nieuwe doelgroepen.

Meer weten over bedrijfspresentatie voor de logistiek en industrie? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl of bel naar 06 20 61 68 32.

Eens verder praten over joúw tender? Als ervaren creatieven denken we graag met je mee over de vormgeving van jouw tender of openbare aanbesteding. Laten we een afspraak maken voor een goed gesprek en een eerste advies.

communicatieadviestendersdigitaltechniek

Wil je meer weten over jouw bedrijfspresentatie? En hoe we van jouw verhaal een pakkende presentatie maken? Mail bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32 voor een eerste gesprek.

Meer weten over jouw bedrijfspresentatie? En hoe we van jouw verhaal een pakkende presentatie maken? Mail bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32 voor een eerste gesprek.