Professionele bedrijfspresentatie voor MNO Vervat

Aannemeningsbedrijf MNO Vervat houdt zich vooral bezig met infrastructurele werken zoals de aanleg van wegen. Buiten Nederland is MNO Vervat onder andere actief in Suriname.

Bedrijfspresentatie voor MNO Vervat

MNO Vervat - dat bekend is van de oranje kiepwagens - draait een jaaromzet van ongeveer 300 miljoen euro met zo'n 1000 medewerkers. HSTotaal heeft voor deze aannemer een bedrijfspresentatie verzorgd.

Analogo én digitale presentatie

In de gedrukte én digitale presentatie komen alle hoogwaardige diensten aan bod: wegenbouw en onderhoud, groot grondverzet, transport en overslag, betonbouw, bagger- en zandzuigwerkzaamheden, groenvoorziening, saneringen of spoorwegbouw.
Enige jaren terug heeft baggeraar Koninklijke Boskalis Westminster infrabedrijf MNO Vervat overgenomen. 

Kunnen wij u helpen met het ontwikkelen van een professionele bedrijfspresentatie? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of mail mail@hstotaal.nl.

Professionele bedrijfspresentatie voor MNO Vervat

Bedrijfspresentatie voor MNO Vervat. MNO Vervat - dat bekend is van de oranje kiepwagens - draait een jaaromzet van ongeveer 300 miljoen euro met zo'n 1000 medewerkers. HSTotaal heeft voor deze aannemer een bedrijfspresentatie verzorgd.

Analogo én digitale presentatie. In de gedrukte én digitale presentatie komen alle hoogwaardige diensten aan bod: wegenbouw en onderhoud, groot grondverzet, transport en overslag, betonbouw, bagger- en zandzuigwerkzaamheden. 

Kunnen wij u helpen met het ontwikkelen van een professionele bedrijfspresentatie? Stuur een mail aan mail@hstotaal.nl.

techniek

Professionele bedrijfspresentaties ontwikkelen wij samen met onze opdrachtgever. U kent uw bedrijf en uw aanbod als geen ander, wij hebben verstand van communicatie en vormgeving. Bel voor een vrijblijvend gesprek: 023-534 45 00.

Professionele bedrijfspresentaties ontwikkelen wij samen met onze opdrachtgever. U kent uw bedrijf en aanbod als geen ander, wij hebben verstand van communicatie en vormgeving. Bel voor een vrijblijvend gesprek: 023-534 45 00.