Business to Business communicatie voor Kverneland Group

Kverneland Group is een van de grote producenten van landbouwmachines ter wereld, met Vicon als één van de belangrijke merken.

Creatieve concepten bij transitie en introductie

HSTotaal ontwikkelt ter ondersteuning van de business to business communicatie alle creativiteit voor de lancering van de nieuwe branding strategie. Inclusief het design van het merkengebouw, het redesign voor de corporate identity, de huisstijl, de brochures en de nieuwe machine signing. En de communicatiemiddelen bij de transitie en introductie.

Meer informatie over branding, transitie en wat design kan betekenen? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00.

Business to Business communicatie voor Kverneland Group

Communicatie voor een wereldmerk. Kverneland Group is een van de grote producenten van landbouwmachines ter wereld, met Vicon als één van de belangrijke merken.

Creatieve concepten bij transitie en introductie. HSTotaal ontwikkelt ter ondersteuning van de business to business communicatie alle creativiteit voor de lancering van de nieuwe branding strategie. Inclusief het design van het merkengebouw, het redesign voor de corporate identity, de huisstijl, de brochures en de nieuwe machine signing. En de communicatiemiddelen bij de transitie en introductie.

Meer informatie over branding, transitie en wat design kan betekenen? Mail Joost Klinkenberg of Bart Landman: mail@hstotaal.nl.

techniek

Wat kan goede communicatie en design voor uw organisatie betekenen? Meer onderscheid, een heldere positionering, een betere herkenbaarheid en vindbaarheid? En meer? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of zend een mail aan mail aan mail@hstotaal.nl.

Wat kan goede communicatie en design voor uw organisatie betekenen? Meer onderscheid, een heldere positionering, een betere herkenbaarheid en vindbaarheid. En meer. Mail Joost Klinkenberg of Bart Landman: mail@hstotaal.nl.