Publiekscommunicatie rond de renovatie van de N208

De gemeente Hillegom renoveert de doorgaande provinciale weg N208. HSTotaal verzorgt de communicatie en vormgeving van de nieuwsvoorziening naar bewoners, winkeliers en ondernemers.

Een complex project, communicatie met aandacht

De N208 gaat volledig op de schop en daar hebben de belanghebbenden vaak stevig hinder van. Vanwege de vele en uiteenlopende belangen bij dit project is zorgvuldige, heldere en complete communicatie een voorwaarde.

Hah-kranten, infographics en artists impressions

HSTotaal ontwikkelde een projectstijl, een stramien voor de vormgeving van hah-kranten, nieuwsberichten en visuals voor het verkeers- en vervoersplan, de planning en artist impressions.

Benieuwd naar onze ervaring met de communicatie en design voor renovatieprojecten? Bel Joost Klinkenberg: 023-534 45 00. Of stuur een mail naar: joost@hstotaal.nl.

Publiekscommunicatie rond de N208 in Hillegom

Een complex project met veel belangen. De N208 gaat volledig op de schop en daar hebben de belanghebbenden vaak stevig hinder van. Vanwege de vele en uiteenlopende belangen bij dit project is zorgvuldige, heldere en complete communicatie een voorwaarde. Communicatie en design helpen daarbij.

Hah-kranten, infographics en artists impressions. HSTotaal verzorgt de communicatie en vormgeving van de nieuwsvoorziening naar bewoners, winkeliers en ondernemers. We ontwikkelen een projectstijl, een stramien voor de vormgeving van hah-kranten, nieuwsberichten en visuals voor het verkeers- en vervoersplan, de planning en artist impressions.

Benieuwd naar onze ervaring met renovatieprojecten? Mail Joost Klinkenberg: joost@hstotaal.nl.

communicatieadviescampagnesoverheid

Meer weten over onze ervaringen voor de gemeente Hillegom, of voor andere gemeenten? Of onze ervaringen met overheidscommunicatie of publiekscommunicatie? Mail Joost Klinkenberg: joost@hstotaal.nl.

Meer weten over onze ervaringen voor de gemeente Hillegom, of met overheidscommunicatie? Mail Joost Klinkenberg: joost@hstotaal.nl.