Publiekscommunicatie rond de renovatie van de N208

De gemeente Hillegom renoveert de provinciale weg N208, die dwars door het dorp loopt. De N208 is de belangrijkste verkeersader in Hillegom.
Maar liefst 85% van het verkeer van en naar de gemeente maakt ervan gebruik. De weg is - net als het riool eronder - dringend toe aan een grote renovatie. HSTotaal verzorgt de communicatie en vormgeving van de nieuwsvoorziening naar bewoners, winkeliers en ondernemers.

Een complex project, communicatie met aandacht

De N208 gaat volledig op de schop en daar hebben de omwonenden vaak flink hinder van. Vanwege de vele en uiteenlopende belangen van de stakeholders bij dit project is zorgvuldige, heldere en complete omgevingscommunicatie een voorwaarde. Een goed design van de communicatiemiddelen helpt daarbij.

Hah-kranten, infographics en artists impressions

HSTotaal ontwikkelde een projectstijl, een stramien voor de vormgeving van hah-kranten, nieuwsberichten en visuals voor het verkeers- en vervoersplan, de planning en artist impressions.

Benieuwd naar onze ervaring met de communicatie en design voor renovatieprojecten? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl of bel: 06 20 61 68 32.

Publiekscommunicatie rond de N208 in Hillegom

Een complex project met veel belangen. De N208 gaat volledig op de schop en daar hebben de omwonenden vaak flink hinder van. Vanwege de vele en uiteenlopende belangen van de stakeholders bij dit project is zorgvuldige, heldere en complete omgevingscommunicatie een voorwaarde. Een goed design van de communicatiemiddelen helpt daarbij.

Hah-kranten, infographics en artists impressions. HSTotaal verzorgt de communicatie en vormgeving van de nieuwsvoorziening naar bewoners, winkeliers en ondernemers. We ontwikkelen een projectstijl, een stramien voor de vormgeving van hah-kranten, nieuwsberichten en visuals voor het verkeers- en vervoersplan, de planning en artist impressions.

Benieuwd naar onze ervaring met renovatieprojecten? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.

communicatieadviescampagnesoverheiddesign

Meer weten over onze ervaringen met de gemeente Hillegom of met andere gemeenten? Of onze ervaringen met overheidscommunicatie of publiekscommunicatie? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.

Meer weten over onze ervaringen voor de gemeente Hillegom of met overheidscommunicatie? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.