Verbindende communicatie voor samenwerkende gemeenten

Regio Gooi en Vechtstreek is het samenwerkingsverband van Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren en Wijdemeren. Wat samen beter lukt en meerwaarde heeft, doen ze met elkaar. Iedere dag werken de gemeenten aan een duurzame, gezonde en veilige regio. Voor zo’n kwart miljoen inwoner in zeven gemeenten.

Communicatie van gemeentelijke beleidsmakers

Samen met de betrokken programma-managers ontwierp HSTotaal drie infographics over de impact van corona op de werkgelegenheid in Gooi en Vechtstreek, het beleidsplan Bescherming & Opvang over mensen die vanwege persoonlijke problematiek dak- of thuisloos zijn, en de powerpoint-presentatie voor het Regiocongres die op het enorme scherm van Singer Laren werd geprojecteerd.

Communicatie voor gemeenteraden én inwoners

Met hun werk ondersteunen de 700 medewerkers van Gooi en Vechtstreek de gemeenteraden in de regio. Die zijn op hun beurt weer dienstbaar aan de inwoners van de zeven gemeenten. Met als belangrijke drijfveren; samenwerken vanuit betrokkenheid en het altijd beter willen maken van de leef- en werkomstandigheden van inwoners. Op die manier helpen ze samen hun regio vooruit.

Verbindende communicatie voor samenwerkende gemeenten

Regio Gooi en Vechtstreek is het samenwerkingsverband van zeven gemeenten. Wat samen beter lukt en meerwaarde heeft, doen ze met elkaar. Iedere dag werken de gemeenten aan een duurzame, gezonde en veilige regio.

Communicatie van gemeentelijke beleidsmakers Samen met de programma-managers ontwierp HSTotaal infographics over de impact van corona op de werkgelegenheid in de regio, het beleidsplan Bescherming & Opvang over mensen die vanwege persoonlijke problematiek dak- of thuisloos zijn, en de powerpoint-presentatie voor het Regiocongres die in Singer Laren werd geprojecteerd.

Communicatie voor gemeenteraden én inwoners Met hun werk ondersteunen de medewerkers van Gooi en Vechtstreek de gemeenteraden in de regio. Die vervolgens weer dienstbaar zijn aan hun inwoners. Met als motivatie; samenwerken vanuit betrokkenheid en het altijd beter willen maken van de leef- en werkomstandigheden van inwoners. Op die manier helpen ze samen hun regio vooruit.

brochuresinfographicsdigitaloverheid

Hoe kunnen we jou helpen met je infographic, beleidsplan of presentatie? Of met een creatief antwoord op een andere communicatievraag? Mail naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

Hoe kunnen we je helpen met jouw infographic, beleidsplan of presentatie? Mail naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.