Overheidscommunicatie voor de gemeente Hillegom

Het Hillegom van nu...

Hillegom is een gemeente die met zijn tijd meegaat. De jaren dat de Hillegomse economie praktisch uitsluitend afhankelijk was van het kweken en verhandelen van bloembollen zijn voorbij.

Communicatie voor Heel Hillegom

Met ruim 20.000 inwoners is Hillegom een volwassen gemeente waar het prima wonen, werken en ondernemen is. Daar hoort stevige communicatie bij. HSTotaal ontwikkelt een eenvoudig motto 'Heel Hillegom' en een vormgeving die de unieke positionering helder presenteert. Met dit thema maken we de belangrijke kernwaarde van de gemeente - saamhorigheid - op een eigentijdse manier extra zichtbaar.

Een eigen communicatiestijl

Voor de gemeente Hillegom is een communicatiethema en een eigen design gemaakt. Om vervolgens vorm te geven in brochures, kranten, campagnes en voorlichtingsmiddelen.

Meer weten over onze ervaringen voor de gemeente Hillegom, of over publiekscommunicatie, of overheidscommunicatie? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of zend een mail aan mail@hstotaal.nl.

Overheidscommunicatie voor de gemeente Hillegom

Het Hillegom van nu... Hillegom is een gemeente die met zijn tijd meegaat. De jaren dat de Hillegomse economie praktisch uitsluitend afhankelijk was van het kweken en verhandelen van bloembollen zijn voorbij.

Communicatie voor Heel Hillegom. Met ruim 20.000 inwoners is Hillegom een volwassen gemeente waar het prima wonen, werken en ondernemen is. Daar hoort stevige communicatie bij. HSTotaal ontwikkelt een eenvoudig motto 'Heel Hillegom' en een vormgeving die de unieke positionering helder presenteert. 

Een eigen communicatiestijl. Voor de gemeente Hillegom is een communicatiethema en een eigen design gemaakt. Om vervolgens vorm te geven in brochures, kranten, campagnes en voorlichtingsmiddelen.

Meer weten over onze ervaringen voor de gemeente Hillegom? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of zend een mail aan mail@hstotaal.nl.

communicatieadviesoverheid

Kennismaken met HSTotaal? En met elkaar ontdekken wat communicatie en design voor uw organisatie kan betekenen? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman voor een vrijblijvend gesprek: 023-534 45 00.

 

Kennismaken met HSTotaal? En met elkaar ontdekken wat communicatie en design voor uw organisatie kan betekenen? Mail Joost Klinkenberg: joost@hstotaal.nl.