HSTotaal ontwerpt een huisstijl voor Damen & De Koning Advocaten
HSTotaal ontwerpt een huisstijl voor Damen & De Koning Advocaten

Huisstijl voor Damen & De Koning Advocaten

Damen & De Koning Advocaten voert een brede civiele praktijk en behandelt ook zaken op het snijvlak van strafrecht en civiel recht.

Een onderscheidend logo en een mooie huisstijl

HSTotaal ontwerpt voor het Amsterdamse Advocatenkantoor Damen & De Koning een logo, een huisstijl en een mooi pakket dragers, zoals briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Hoe wij een opvallend logo en een bijzondere huisstijl maken voor úw organisatie? Laten we een afspraak maken. Stuur een mailtje aan mail@hstotaal.nl.

Huisstijl voor Damen & De Koning Advocaten

Een onderscheidend logo en een mooie huisstijl. HSTotaal ontwerpt voor het Amsterdamse Advocatenkantoor Damen & De Koning een logo, een huisstijl en een mooi pakket dragers, zoals briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Een bijzondere huisstijl voor úw organisatie? Laten we een afspraak maken. Stuur een mailtje aan mail@hstotaal.nl.

logo designhuisstijl

Een eigentijdse huisstijl geeft de uitstraling van uw organisatie veel geloofwaardigheid. Klanten zullen zeggen: "Die hebben hun zaakjes goed op orde." En dat maakt communicatie heel wat eenvoudiger. Zullen we een afspraak maken? 

Een eigentijdse huisstijl geeft de uitstraling van uw organisatie veel geloofwaardigheid. Klanten zullen zeggen: "Die hebben hun zaakjes goed op orde." En dat maakt communicatie een stuk eenvoudiger.