Retailcommunicatie voor theCabinetshop

TheCabinetshop is dé kastenwinkel van Den Haag en ontwerpt, levert en installeert kasten op maat. TheCabinetshop heeft jarenlange ervaring en expertise in de woonbranche en in het ontwerpen, bouwen en installeren van topmeubels. Maatwerk dat helemaal voldoet aan joúw wensen.

Een shop met een design om van te genieten

De vakmensen van theCabinetshop weten hoe belangrijk een mooie kast is voor een interieur. Als je dát gegeven combineert met design, dan krijg je echt iets bijzonders. Een merk, huisstijl, website en introductiecampagne om van te genieten: mooi met een knipoog. 

Geef jouw bedrijf ook een bijzondere uitstraling

HSTotaal is een compact, creatief en zeer ervaren design- en ontwerpbureau in Hilversum. We ontwerpen huisstijlen, logo’s, beeldmerken, woordmerken, vignetten en corporate identities. Onderscheidende creaties voor maximaal effect. Zodat de uitstraling van jouw bedrijf niet alleen het ‘nieuwe jasje’ is, maar ook een sterk verhaal voor de lange termijn, zowel intern als extern.

Effectief met een knipoog

Dat is wat HSTotaal met communicatie doet: zorgen dat communicatie werkt. Effectief, maar vooral ook mooi. En met een vleugje humor. Dat zorgt ervoor dat mensen aan je blijven denken.

Meer weten over effectieve communicatie? Mooi met een vleugje humor? Bel dan voor een afspraak: 06 20 61 68 32 of mail naar: bart@hstotaal.nl.

Retailcommunicatie voor theCabinetshop

TheCabinetshop is geen gewone kastenwinkel. We hebben jarenlange ervaring en expertise in de woonbranche en in het ontwerpen, bouwen en installeren van topmeubels. Maatwerk dat helemaal voldoet aan joúw wensen.

Een shop met een design om van te genieten. De vakmensen van theCabinetshop weten hoe belangrijk een mooie kast is voor een interieur. Als je dát gegeven combineert met design, dan krijg je echt iets bijzonders. Een merk, huisstijl, website en introductiecampagne om van te genieten: positief met een knipoog. 

Effectief met een knipoog. Dat is wat HSTotaal met communicatie doet: we zorgen dat communicatie werkt. Effectief, maar vooral ook mooi. En met een vleugje humor. Dat zorgt ervoor dat mensen je niet vergeten.

Meer weten over communicatie met een vleugje humor? Bel dan voor een afspraak: 06 20 61 68 32 of mail naar: bart@hstotaal.nl.

websiteslogo designhuisstijlcampagnesdiensten

Meer weten over communicatie met een glimlach? Laten we een afspraak maken. Mail naar: bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

Meer weten over communicatie met een glimlach? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.