Retailcommunicatie voor theCabinetshop

TheCabinetshop is dé kastenwinkel van Den Haag en ontwerpt, levert en installeert kasten op maat. TheCabinetshop heeft jarenlange ervaring en expertise in de woonbranche en in het ontwerpen, bouwen en installeren van topmeubels. Maatwerk dat helemaal voldoet aan joúw wensen.

Een shop met een design om van te genieten

De vakmensen van theCabinetshop weten hoe belangrijk een mooie kast is voor een interieur. Als je dát gegeven combineert met design, dan krijg je echt iets bijzonders. Een corporate identity, een website en een introductiecampagne om van te genieten: mooi met een knipoog. 

Mooi met een knipoog

Dat is wat HSTotaal met communicatie doet: we zorgen dat communicatie werkt. Effectief, maar vooral ook mooi. En met een vleugje humor. Dat zorgt ervoor dat mensen aan je blijven denken.

Meer weten over effectieve communicatie? Mooi met een vleugje humor? Bel dan voor een afspraak: 06 20 61 68 32 of stuur ons een bericht: mail@hstotaal.nl.

Retailcommunicatie voor theCabinetshop

TheCabinetshop is geen gewone kastenwinkel. We hebben jarenlange ervaring en expertise in de woonbranche en in het ontwerpen, bouwen en installeren van topmeubels. Maatwerk dat helemaal voldoet aan joúw wensen.

Een shop met een design om van te genieten

De vakmensen van theCabinetshop weten hoe belangrijk een mooie kast is voor een interieur. Als je dát gegeven combineert met design, dan krijg je echt iets bijzonders. Een corporate identity, een website en een introductiecampagne om van te genieten: positief met een knipoog. 

Mooi met een knipoog

Dat is wat HSTotaal met communicatie doet: we zorgen dat communicatie werkt. Effectief, maar vooral ook mooi. En met een vleugje humor. Dat zorgt ervoor dat mensen je niet vergeten.

Meer weten over communicatie met een vleugje humor? Bel dan voor een afspraak: 06 20 61 68 32 of stuur ons een bericht: mail@hstotaal.nl.

websiteslogo designhuisstijlcampagnesdiensten

Meer weten over communicatie met een glimlach? Laten we een afspraak maken. Stuur ons een bericht: mail@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

Meer weten over communicatie met een glimlach? Stuur ons een bericht: mail@hstotaal.nl.