HSTotaal ontwerpt de huisstijl voor het Diaconessenhuis Leiden
HSTotaal ontwerpt de huisstijl voor het Diaconessenhuis Leiden
HSTotaal ontwerpt de huisstijl voor het Diaconessenhuis Leiden

Huisstijl voor het Diaconessenhuis Leiden

Het Diaconessenhuis Leiden: een ziekenhuis waar samenspel van mensen en kennis voorop staat. Daarom is ‘Mens&Kennis’ het allesverbindende communicatiethema.

Inspirerende huisstijl als fundament onder communicatie

Het communicatiethema verbindt alle communicatie en ondersteunt daardoor het imago en de reputatie van het Diaconessenhuis Leiden. Het logo, de huisstijl, de patiëntenvoorlichting en de communicatiemiddelen worden geïnspireerd door dit concept. De huisstijl is daarin het creatieve fundament, gebaseerd op drie kleuren: blauw voor de kennis, oranje voor de mensen en groen voor de omgeving.

Meer weten over communicatie en design in de zorg? Neem contact op met Bart Landman: 06 20 61 68 32. Of mail naar: bart@hstotaal.nl.

Huisstijl voor het Diaconessenhuis Leiden

Inspirerende huisstijl als fundament onder communicatie. Het communicatiethema verbindt alle communicatie en ondersteunt daardoor het imago en de reputatie van het Diaconessenhuis leiden. Het logo, de huisstijl, de paptiëntenvoorlichting en de communicatiemiddelen worden geïnspireerd door dit concept. De huisstijl is daarin het creatieve fundament, gebaseerd op drie kleuren: blauw voor de kennis, oranje voor de mensen en groen voor de omgeving.

Meer weten over communicatie en design in de zorg? Neem contact op met Bart Landman en mail naar: bart@hstotaal.nl.

huisstijl

Wat levert een goede huisstijl op voor communicatie in zorg of welzijn? Hoe kan een huisstijl inspireren? We maken graag tijd vrij voor een goed gesprek. Bel Bart Landman voor een afspraak: 06 20 61 68 32.

Wat levert een goede huisstijl op voor communicatie in zorg of welzijn? Hoe kan een huisstijl inspireren? We maken graag tijd vrij voor een goed gesprek. Mail Bart Landman voor een afspraak: mail@hstotaal.nl.