HSTotaal ontwerpt de huisstijl voor het Diaconessenhuis Leiden
HSTotaal ontwerpt de huisstijl voor het Diaconessenhuis Leiden
HSTotaal ontwerpt de huisstijl voor het Diaconessenhuis Leiden

Huisstijl voor Diaconessenhuis Leiden

Diaconessenhuis Leiden: een ziekenhuis waar samenspel van mensen en kennis voorop staat. Daarom is 'Mens&Kennis' het allesverbindende communicatiethema.

Inspirerende huisstijl als fundament onder communicatie

Het communicatiethema verbindt alle communicatie en ondersteunt daardoor het imago en de reputatie van het Diaconessenhuis leiden. Het logo, de huisstijl, de paptiëntenvoorlichting en de communicatiemiddelen worden geïnspireerd door dit concept. De huisstijl is daarin het creatieve fundament, gebaseerd op drie kleuren: blauw voor de kennis, oranje voor de mensen en groen voor de omgeving.

Meer weten over communicatie en design in de zorg? Neem contact op met Joost Klinkenberg en Bart Landman: 023-534 45 00. Of mail naar: mail@hstotaal.nl.

Huisstijl voor Diaconessenhuis Leiden

Inspirerende huisstijl als fundament onder communicatie. Het communicatiethema verbindt alle communicatie en ondersteunt daardoor het imago en de reputatie van het Diaconessenhuis leiden. Het logo, de huisstijl, de paptiëntenvoorlichting en de communicatiemiddelen worden geïnspireerd door dit concept. De huisstijl is daarin het creatieve fundament, gebaseerd op drie kleuren: blauw voor de kennis, oranje voor de mensen en groen voor de omgeving.

Meer weten over communicatie en design in de zorg? Neem contact op met Joost Klinkenberg en Bart Landman: mail naar: mail@hstotaal.nl.

huisstijl

Wat levert een goede huisstijl op voor communicatie in de zorg of welzijn? Hoe kan een huisstijl inspireren? Wij maken graag tijd vrij voor een goed gesprek. Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman voor een afspraak: 023-534 45 00.

Wat levert een goede huisstijl op voor communicatie in de zorg of welzijn? Hoe kan een huisstijl inspireren? Wij maken graag tijd vrij voor een goed gesprek. Mail Joost Klinkenberg of Bart Landman voor een afspraak: mail@hstotaal.nl.