HSTotaal ontwerpt de huisstijl van DGMR Software
HSTotaal ontwerpt de huisstijl van DGMR Software

Huisstijl voor DGMR Software

DGMR Software maakt regelgeving, rekenvoorschriften en normen voor milieu, bouw en duurzaamheid toegankelijk met gespecialiseerde software.

Sterke corporate identity vraagt sterke huisstijl

Voor DGMR Software heeft HSTotaal een huisstijl ontwikkeld die uiteraard geheel is gebaseerd op de corporate identity en bestaat uit een sterk visueel teken, het corporate logo. Dat wordt versterkt met een hele reeks productlogo's voor de communicatie en uitstraling van de softwarepakketten. Plus een serie iconen en pictogrammen voor de technische documentatie en website. Inmiddels is het concept uitgewerkt naar de complete huisstijl, die bestaat uit o.a. een grote website, folders, brochures, nieuwsbrieven, banners, beurswanden, posters en meubelobjecten.

Meer weten over onze ervaringen  met het ontwikkelen en ontwerpen van huisstijlen? Laten we een afspraak maken! Bel 023-534 45 00.

Huisstijl voor DGMR Software

Sterke corporate identity vraagt sterke huisstijl. Voor DGMR Software heeft HSTotaal een huisstijl ontwikkeld die uiteraard geheel is gebaseerd op de coporate identity en bestaat uit een sterk visueel teken, het corporate logo. Dat wordt versterkt met een hele reeks productlogo's voor de communicatie en uitstraling van de softwarepakketten. Plus een serie iconen en pictogrammen voor de technische documentatie en website. Inmiddels is het concept uitgewerkt naar de complete huisstijl, die bestaat uit o.a. een grote website, folders, brochures, nieuwsbrieven, banners, beurswanden, posters en meubelobjecten.

Meer weten over onze ervaringen  met het ontwikkelen en ontwerpen van huisstijlen? Laten we een afspraak maken! Bel 023-534 45 00.

huisstijldesign

Een nieuwe huisstijl is meer dan een nieuw jasje. Klopt. Hoewel, als je 's morgens een nieuw jasje aantrekt is daar niets mis mee: je identiteit verandert er niet mee. Huisstijlen kunnen dus zeer flexibel  en veelzijdig zijn, maar wel consequent afkomstig vanuit die ene corporate identity. Een goed gesprek over úw huisstijl? We maken graag een afspraak: bel 023-534 45 00.

Een nieuwe huisstijl is meer dan een nieuw jasje. Klopt. Hoewel, als je 's morgens een nieuw jasje aantrekt is daar niets mis mee: je identiteit verandert er niet mee. Huisstijlen kunnen dus zeer flexibel  en veelzijdig zijn, maar wel consequent afkomstig vanuit die ene corporate identity. Een goed gesprek over úw huisstijl? We maken graag een afspraak: mail mail@hstotaal.nl.