HSTotaal ontwerp het logo voor Vicon Landbouwmachines
HSTotaal ontwerp het logo voor Vicon Landbouwmachines
HSTotaal ontwerp het logo voor Vicon Landbouwmachines

Logo voor Vicon Landbouwmachines

Vicon is een wereldmerk uit de Kverneland Group, één van de grote producenten en distributeurs van landbouwwerktuigen ter wereld. Vicon produceert o.a. strooiers, spuiten, balen- en pakkenpersen en distribueert deze via een wereldwijd netwerk van lokale dealers.

Logo, productlogo en promotielogo

HSTotaal maakt het complete design rond het merk Vicon, zoals de corporate identity en de huisstijl met alle dragers. De dealerpromotie wordt ondersteunt met logo's die de specifieke eigenschappen van bepaalde machines zichtbaar maakt. Deze productlogo's zijn dus een soort infographics; ze zijn onderdeel van het voorlichtings- en verkoopverhaal.

Meer weten over onze ervaringen met Vicon? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00.

Logo voor Vicon Landbouwmachines

Logo, productlogo en promotielogo. HSTotaal maakt het complete design rond het merk Vicon, zoals de corporate identity en de huisstijl met alle dragers. De dealerpromotie wordt ondersteunt met logo's die de specifieke eigenschappen van bepaalde machines zichtbaar maakt. Deze productlogo's zijn dus een soort infographics; ze zijn onderdeel van het voorlichtings- en verkoopverhaal.

Meer weten over onze ervaringen met Vicon? Mail Joost Klinkenberg of Bart Landman: mail@hstotaal.nl.

logo designtechniek

Een speciaal productlogo vertelt ook het verhaal achter specifieke machinekenmerken, zodat ze uw voorlichtings- en verkoopverhaal met de klant versterken. Hoe dat kan? Voorbeelden? Bel Joost Klinkenberg of Bart landman: 023-534 45 00.

Een speciaal productlogo vertelt ook het verhaal achter specifieke machinekenmerken, zodat ze uw voorlichtings- en verkoopverhaal met de klant versterken. Hoe dat kan? Voorbeelden? Mail Joost Klinkenberg of Bart landman: mail@hstotaal.nl.