HSTotaal ontwerp het robuuste logo voor Vicon Landbouwmachines
HSTotaal ontwerp het robuuste logo voor Vicon Landbouwmachines
HSTotaal ontwerp het robuuste logo voor Vicon Landbouwmachines

Logo voor Vicon Landbouwmachines

Vicon is een wereldmerk uit de Kverneland Group, één van de grote producenten en distributeurs van landbouwwerktuigen ter wereld. Vicon produceert onder andere kunstmest-strooiers, veldspuiten, balen- en pakkenpersen en distribueert deze via een wereldwijd netwerk van lokale dealers.

Logo, productlogo en promotielogo

HSTotaal maakt het complete design rond het merk Vicon, zoals de corporate identity en de huisstijl met alle communicatie-uitingen. De dealerpromotie wordt ondersteund met logo’s die de specifieke eigenschappen van bepaalde machines zichtbaar maakt. Deze productlogo’s zijn een soort infographics en een onmiskenbaar onderdeel van het voorlichtings- en verkoopverhaal.

Meer weten over onze ervaringen met Vicon? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32.

Logo voor Vicon Landbouwmachines

Logo, productlogo en promotielogo. HSTotaal maakt het complete design rond het merk Vicon, zoals de corporate identity en de huisstijl met alle communicatie-uitingen. De dealerpromotie wordt ondersteund met logo’s die de specifieke eigenschappen van bepaalde machines zichtbaar maakt. Deze productlogo’s zijn een soort infographics en een onmiskenbaar onderdeel van het voorlichtings- en verkoopverhaal.

Meer weten over onze ervaringen met Vicon? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.

logo designtechniek

Een speciaal productlogo vertelt ook het verhaal achter specifieke machinekenmerken, zodat ze jouw voorlichtings- en verkoopverhaal met de klant versterken. Hoe dat kan? Voorbeelden? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32.

Een speciaal productlogo vertelt ook het verhaal achter specifieke machinekenmerken, zodat ze jouw voorlichtings- en verkoopverhaal met de klant versterken. Hoe dat kan? Voorbeelden? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.