HSTotaal ontwikkelt digitaal handboek huisstijl Pijnacker-Nootdorp
HSTotaal ontwikkelt digitaal handboek huisstijl Pijnacker-Nootdorp

Online huisstijl-handboek voor Pijnacker-Nootdorp

Pijnacker-Nootdorp is een jonge gemeente in het Groene Hart. De fusie-gemeente groeit de komende jaren door naar zo’n 60.000 inwoners. 

Beheer van de huisstijl; actueel en voor iedereen beschikbaar

HSTotaal ontwerpt voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp de huisstijl en alle dragers en communicatiemiddelen. Inclusief een digitaal online handboek van de huisstijl. Daarop zijn alle ontwerpen, toepassingen, voorbeelden, sjablonen, bestanden, modellen, adressen en specificaties te vinden. Het digitale handboek kan door de communicatiemedewerkers van de gemeente worden aangevuld en onderhouden.

Meer voorbeelden van de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Kijk hieronder of bel Bart Landman: 06 20 61 68 32.

Online huisstijl-handboek voor Pijnacker-Nootdorp

Digitaal beheer van de huisstijl is actueel en voor iedereen beschikbaar. HSTotaal ontwerpt voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp de huisstijl en alle dragers en communicatiemiddelen. Inclusief een digitaal online handboek van de huisstijl. Daarop zijn alle ontwerpen, toepassingen, voorbeelden, sjablonen, bestanden, modellen, adressen en specificaties te vinden. Het handboek kan door de communicatiemedewerkers van de gemeente worden aangevuld en onderhouden.

Meer voorbeelden van de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Kijk hieronder of mail naar: bart@hstotaal.nl.

huisstijldigitaloverheid

Hoe is het beheer van jouw huisstijl? Wie beheert de bestanden, specificaties, modellen, sjablonen en kosten? Is een online digitaal huisstijl handboek iets voor je? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32 of mail naar: bart@hstotaal.nl.

Hoe is het beheer van jouw huisstijl? Wie beheert de bestanden, specificaties, modellen, sjablonen en kosten? Is een online digitaal huisstijl handboek iets voor je? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.