HSTotaal bouwt digitaal handboek huisstijl Pijnacker-Nootdorp
HSTotaal bouwt digitaal handboek huisstijl Pijnacker-Nootdorp

Online huisstijl handboek Pijnacker-Nootdorp

Pijnacker-Nootdorp is een jonge gemeente in het groene hart. De gemeente groeit de komende jaren naar 63.000 inwoners. 

Beheer van de huisstijl actueel en voor iedereen beschikbaar

HSTotaal ontwerpt voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp de huisstijl en alle dragers en communicatiemiddelen. Inclusief een digitaal online handboek huisstijl. Daarop zijn alle ontwerpen, toepassingen, voorbeelden, sjablonen, bestanden, modellen, adressen en specificaties te vinden. Het digitale handboek kan door de communicatiemedewerkers van de gemeente worden aangevuld en onderhouden.

Meer voorbeelden van de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Kijk hieronder of bel 023-534 45 00.

Online huisstijl handboek Pijnacker-Nootdorp

Digitaal beheer van de huisstijl is actueel en voor iedereen beschikbaar. HSTotaal ontwerpt voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp de huisstijl en alle dragers en communicatiemiddelen. Inclusief een digitaal online handboek huisstijl. Daarop zijn alle ontwerpen, toepassingen, voorbeelden, sjablonen, bestanden, modellen, adressen en specificaties te vinden. Het handboek kan door de communicatiemedewerkers van de gemeente worden aangevuld en onderhouden.

Meer voorbeelden van de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Kijk hieronder of mail mail@hstotaal.nl.

huisstijldigital

Hoe is het beheer van uw huisstijl? Wie beheert de bestanden, specificaties, modellen, sjablonen en kosten? Is een online digitaal huisstijl handboek iets voor u? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of vraag hier onze bureaubrochure: e-mail mail@hstotaal.nl.

Hoe is het beheer van uw huisstijl? Wie beheert de bestanden, specificaties, modellen, sjablonen en kosten? Is een online digitaal huisstijl handboek iets voor u? Mail Joost Klinkenberg of Bart Landman: mail@hstotaal.nl.