HSTotaal ontwikkelt infographics voor de gemeente Hillegom
HSTotaal ontwikkelt infographics voor de gemeente Hillegom
HSTotaal ontwikkelt infographics voor de gemeente Hillegom

Infographics voor Hillegom

Hillegom is een gemeente die met zijn tijd meegaat. De jaren dat de Hillegomse economie praktisch uitsluitend afhankelijk was van het kweken en verhandelen van bloembollen zijn voorbij.

Infographics maken communicatie eenvoudiger

Het Hillegomse Ververkeers- en Vervoersplan is een omvangrijk document dat uitstekend toegankelijk is voor materie-deskundigen. Maar is het ook communicatie voor het grote publiek? HSTotaal ontwerpt een visualisatie van het HVVP in de vorm van een infographic, waardoor presentatie encommunicatie van de omvangrijke ambities een stuk eenvoudiger worden. 

Benieuwd naar voorbeelden van infographics? Stuur een mailtje naar: bart@hstotaal.nl.

Infographics voor Hillegom

Infographics maken communicatie eenvoudiger. Het Hillegomse Ververkeers- en Vervoersplan is een omvangrijk document dat uitstekend toegankelijk is voor materie-deskundigen. Maar is het ook communicatie voor het grote publiek? HSTotaal ontwerpt een visualisatie van het HVVP in de vorm van een infographic, waardoor presentatie encommunicatie van de omvangrijke ambities een stuk eenvoudiger worden. 

Benieuwd naar voorbeelden van infographics? Stuur een mailtje aan bart@hstotaal.nl.

communicatieadviesinfographicsdesign

We laten graag zien hoe infographics helpen om soms ingewikkelde, omvangrijke of gevoelige informatie toegankelijk te maken. Bel Bart Landman voor een kennismaking: 06 20 61 68 32.

We laten graag zien hoe infographics helpen om soms ingewikkelde, omvangrijke of gevoelige informatie toegankelijk te maken. Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.