HSTotaal ontwikkelt icons en infographics voor Pijnacker-Nootdorp
HSTotaal ontwikkelt icons en infographics voor Pijnacker-Nootdorp
HSTotaal ontwikkelt icons en infographics voor Pijnacker-Nootdorp
HSTotaal ontwikkelt icons en infographics voor Pijnacker-Nootdorp

Preventieve alcohol-campagne voor Pijnacker-Nootdorp

Pijnacker-Nootdorp is een middelgrote gemeente aan de rand van het Groene Hart. De fusie-gemeente groeit de komende jaren naar 65.000 inwoners. Kinderen in Pijnacker-Nootdorp zijn best wel gezond en gelukkig, maar tussen hun 12de en 18de jaar drinken ze teveel alcohol. Dat moet écht minder. Hoog tijd voor een integraal plan met een stevige aanpak!

Alcoholpreventie in Pijnacker-Nootdorp

Het college schreef het beleidsplan, de uitgangspunten, ambities en doelstellingen. HSTotaal maakte een goed leesbare samenvatting, de presentatie voor doelgroepen én een grote, zeer toegankelijke infographic die de concrete aanpak voor de komende jaren in één beeld samenvat. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. En dat is mooi meegenomen als het bijvoorbeeld gaat om gevoelige, ingewikkelde en omvangrijke communicatie. Zodat wethouder en ambtenaren alle partners in het project op snelle en eenvoudige wijze konden betrekken in de acties. Allemaal bedoeld om mensen te informeren, te betrekken, te motiveren en te activeren.

Meer voorbeelden van de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Kijk hieronder, mail bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

Preventieve alcohol-campagne voor Pijnacker-Nootdorp

Kinderen in Pijnacker-Nootdorp zijn best wel gezond en gelukkig, maar tussen hun 12de en 18de jaar drinken ze teveel alcohol. Dat moet écht minder. Hoog tijd voor een integraal plan met een stevige aanpak!

Alcoholpreventie in Pijnacker-Nootdorp. Het college schreef beleidsplan, uitgangelijke samenvatting, de presentatie voor doelgroepen én een grote infographic die alles in één beeld samenvat. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. En dat is mooi meegenomen als het bijvoorbeeld gaat om gevoelige, ingewikkelde en omvangrijke communicatie. Zodat wethouder en ambtenaren alle partners in het project op snelle en eenvoudige wijze konden betrekken in de acties. Allemaal bedoeld om mensen te informeren, te betrekken, te motiveren en te activeren.

Meer voorbeelden van de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Kijk hieronder, mail bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

logo designcampagnesinfographicsdigitaloverheid

Hoe kunnen we je helpen om jouw plannen, ambities en beleid inzichtelijk te maken? Hoe kunnen infographics helpen om mensen te betrekken en te motiveren? Laten we een afspraak maken voor een eerste idee! Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32. Of mail naar: bart@hstotaal.nl.

Hoe kunnen we je helpen om jouw plannen, ambities en beleid inzichtelijk te maken? Hoe kunnen infographics helpen om mensen te betrekken en te motiveren? Laten we een afspraak maken voor een eerste idee! Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.