HSTotaal ontwikkelt infographics voor Pijnacker-Nootdorp
HSTotaal ontwikkelt infographics voor Pijnacker-Nootdorp

Alcohol campagne voor Pijnacker-Nootdorp

Pijnacker-Nootdorp is een middelgrote gemeente in het groene hart. De gemeente groeit de komende jaren naar 63.000 inwoners. Kinderen in Pijnacker-Nootdorp zijn best wel gezond en gelukkig, maar tussen hun 12de en 18de jaar drinken ze teveel alcohol. Dat moet minder. Tijd voor een integraal plan met een stevige aanpak!

Alcoholpreventie in Pijnacker-Nootdorp

Het college schreef beleidsplan, uitgangspunten, ambities, doelstellingen. HSTotaal maakte een zeer toegankelijke samenvatting, de presentatie voor doelgroepen én een grote infographic die alles in één beeld samenvat. Zodat wethouder en ambtenaren alle partners in het project op snelle en eenvoudige wijze konden betrekken in de acties. Allemaal bedoeld om mensen te informeren, te betrekken, te motiveren en te activeren.

Meer voorbeelden van de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Kijk hieronder of bel 023-534 45 00

Alcohol campagne voor Pijnacker-Nootdorp

Kinderen in Pijnacker-Nootdorp zijn best wel gezond en gelukkig, maar tussen hun 12de en 18de jaar drinken ze teveel alcohol. Dat moet minder. Tijd voor een integraal plan met een stevige aanpak!

Alcoholpreventie in Pijnacker-Nootdorp. Het college schreef beleidsplan, uitgangelijke samenvatting, de presentatie voor doelgroepen én een grote infographic die alles in één beeld samenvat. Zodat wethouder en ambtenaren alle partners in het project op snelle en eenvoudige wijze konden betrekken in de acties. Allemaal bedoeld om mensen te informeren, te betrekken, te motiveren en te activeren.

Meer voorbeelden van de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Kijk hieronder of bel 023-534 45 00

campagnesinfographicsdigital

Op welke wijze kunnen we u helpen met uw plannen, ambities en beleid inzichtelijk te maken? Zodat mensen betrokken en gemotiveerd raken? Kunnen daar infographics bij helpen? Laten we een afspraak maken voor een eerste idee! Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of vraag hier onze bureaubrochure: e-mail joost@hstotaal.nl.

Op welke wijze kunnen we u helpen met uw plannen, ambities en beleid inzichtelijk te maken? Zodat mensen betrokken en gemotiveerd raken? Kunnen daar infographics bij helpen? Laten we een afspraak maken voor een eerste idee! Mail Joost Klinkenberg of Bart Landman: mail@hstotaal.nl.