HSTotaal ontwerpt infographics voor Vicon Landbouwmachines

Infographics voor Vicon Landbouwmachines

Vicon is een wereldmerk uit de Kverneland Group, één van de grote producenten en distributeurs van landbouwwerktuigen ter wereld. Vicon produceert o.a. strooiers, spuiten, balen- en pakkenpersen en distribueert deze via een wereldwijd netwerk van lokale dealers.

Infographics voor technische documentatie

HSTotaal maakt het complete design rond het merk Vicon, zoals de corporate identity en de huisstijl voor alle dragers. De omvangrijke en soms complexe informatie over het omvangrijke machinepark wordt met infographics op eenvoudige wijze overzichtelijke en toegankelijk gemaakt. Soms zeggen beelden meer dan woorden. Soms kunnen beelden andere dingen makkelijker zeggen.

Meer weten over onze ervaringen met Vicon? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00.

Infographics voor Vicon Landbouwmachines

Infographics voor technische documentatie. HSTotaal maakt het complete design rond het merk Vicon, zoals de corporate identity en de huisstijl voor alle dragers. De omvangrijke en soms complexe informatie over het omvangrijke machinepark wordt met infographics op eenvoudige wijze overzichtelijke en toegankelijk gemaakt. Soms zeggen beelden meer dan woorden. Soms kunnen beelden andere dingen makkelijker zeggen.

Meer weten over onze ervaringen met Vicon? Mail Joost Klinkenberg of Bart Landman: mail@hstotaal.nl

infographicstechniek

We kunnen omvangrijke, technische of soms complexe informatie toegankelijk maken met infographics. Niet door de tekst te vervangen door woorden, maar door beelden dingen op een andere manier te laten vertellen. Die dan weer ondersteunt worden met tekst. Tekst en beeld versterken elkaar! Maak een afspraak met Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00.

We kunnen omvangrijke, technische of soms complexe informatie toegankelijk maken met infographics. Tekst en beeld versterken elkaar! Maak een afspraak met Joost Klinkenberg of Bart Landman: mail@hstotaal.nl.