HSTotaal ontwikkelt infographics voor Vicon Landbouwmachines

Infographics voor Vicon Landbouwmachines

Vicon is een wereldmerk uit de Kverneland Group, één van de grote producenten en distributeurs van landbouwwerktuigen ter wereld. Vicon produceert onder andere kunstmest-strooiers, veldspuiten, balen- en pakkenpersen en distribueert deze via een wereldwijd netwerk van lokale dealers.

Infographics voor technische documentatie

HSTotaal maakt het complete design rond het merk Vicon, zoals de corporate identity en de huisstijl voor alle dragers. De omvangrijke en soms complexe informatie over het complete machinepark wordt met infographics op eenvoudige wijze overzichtelijk en toegankelijk gemaakt. Meestel zijn beelden veelzeggender dan woorden. En kunnen beelden ingewikkelde dingen eenvoudiger verbeelden dan tekst.

Meer weten over onze ervaringen met Vicon? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32.

Infographics voor Vicon Landbouwmachines

Infographics voor technische documentatie. HSTotaal maakt het complete design rond het merk Vicon, zoals de corporate identity en de huisstijl voor alle dragers. De omvangrijke en soms complexe informatie over het complete machinepark wordt met infographics op eenvoudige wijze overzichtelijk en toegankelijk gemaakt. Meestel zijn beelden veelzeggender dan woorden. En kunnen beelden ingewikkelde dingen eenvoudiger verbeelden dan tekst.

Meer weten over onze ervaringen met Vicon? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl

infographicstechniekdesign

We kunnen omvangrijke, technische of soms complexe informatie toegankelijk maken met infographics. Niet door de tekst te vervangen door woorden, maar door beelden dingen op een andere manier te laten vertellen. Die dan weer ondersteunt worden met tekst. Tekst en beeld versterken elkaar! Maak een afspraak met Bart Landman: 06 20 61 68 32.

We kunnen omvangrijke, technische of soms complexe informatie toegankelijk maken met infographics. Tekst en beeld versterken elkaar! Maak een afspraak met Bart Landman: mail@hstotaal.nl.