HSTotaal ontwikkelt infographics voor DGMR Software
HSTotaal ontwikkelt infographics voor DGMR Software
HSTotaal ontwikkelt infographics voor DGMR Software

Infographics voor DGMR Software

DGMR Software maakt regelgeving, rekenvoorschriften en normen voor milieu, bouw en duurzaamheid toegankelijk met gespecialiseerde software.

Infographics maken complexe informatie toegankelijk

De rijksoverheid, adviesbureaus, gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten, architectenbureaus en bedrijven maken gebruik van de gespecialiseerde software. De omvangrijke informatie en specificaties worden met infographics, iconen en pictogrammen ondersteund om de toegankelijkheid van de informatie te versterken. Maar ook om de professionele uitstraling te onderstrepen.

Meer weten over onze ervaringen  met het ontwikkelen en ontwerpen van infographics? Laten we een afspraak maken! Bel 023-534 45 00.

Infographics voor DGMR Software

Infographics maken complexe informatie toegankelijk. De rijksoverheid, adviesbureaus, gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten, architectenbureaus en bedrijven maken gebruik van de gespecialiseerde software. De omvangrijke informatie en specificaties worden met infographics, iconen en pictogrammen ondersteund om de toegankelijkheid van de informatie te versterken. Maar ook om de professionele uitstraling te onderstrepen.

Meer weten over onze ervaringen  met het ontwikkelen en ontwerpen van infographics? Laten we een afspraak maken! Stuur ons een bericht: mail@hstotaal.nl.

infographicsdesign

Infographics ondersteunen de communicatie. De communicatie van complexe informatie, omvangrijke informatie, maar ook gevoelige informatie. Een mooi ontworpen infographic levert waardering op van uw klanten, maar versterkt ook de uitstraling van uw communicatie. Een gesprek? Bel 023-534 45 00.

Infographics ondersteunen de communicatie. De communicatie van complexe informatie, omvangrijke informatie, maar ook gevoelige informatie. Een mooi ontworpen infographic levert waardering op van uw klanten, maar versterkt ook de uitstraling van uw communicatie. Een gesprek? Mail naar mail@hstotaal.nl.