HSTotaal ontwikkelt infographics en iconen voor DGMR Software
HSTotaal ontwikkelt infographics en iconen voor DGMR Software
HSTotaal ontwikkelt infographics en iconen voor DGMR Software

Infographics en iconen voor DGMR Software

DGMR Software maakt regelgeving, rekenvoorschriften en normen voor milieu, bouw en duurzaamheid toegankelijk met gespecialiseerde software.

Infographics maken complexe informatie toegankelijk

De rijksoverheid, adviesbureaus, gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten, architectenbureaus en bedrijven maken gebruik van de gespecialiseerde software. De omvangrijke informatie en specificaties worden met infographics, iconen en pictogrammen ondersteund om de toegankelijkheid van de informatie sterk te verbeteren. En natuurlijk ook om de professionele uitstraling te onderstrepen.

Meer weten over onze ervaringen met het ontwikkelen en ontwerpen van infographics? Laten we een afspraak maken! Bel 06 20 61 68 32.

Infographics voor DGMR Software

Infographics maken complexe informatie toegankelijk. De rijksoverheid, adviesbureaus, gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten, architectenbureaus en bedrijven maken gebruik van de gespecialiseerde software. De omvangrijke informatie en specificaties worden met infographics, iconen en pictogrammen ondersteund om de toegankelijkheid van de informatie sterk te verbeteren. En natuurlijk ook om de professionele uitstraling te onderstrepen.

Meer weten over onze ervaringen met het ontwikkelen en ontwerpen van infographics? Laten we een afspraak maken! Stuur ons een bericht: bart@hstotaal.nl.

logo designinfographicsdesign

Infographics ondersteunen de communicatie: van complexe, omvangrijke, maar ook gevoelige informatie. Een goed ontworpen infographic levert waardering op van jouw klanten en versterkt tegelijkertijf de uitstraling van je communicatie. Een gesprek? Bel 06 20 61 68 32.

Infographics ondersteunen de communicatie: van complexe, omvangrijke, maar ook gevoelige informatie. Een goed ontworpen infographic levert waardering op van jouw klanten en versterkt tegelijkertijf de uitstraling van je communicatie. Een gesprek? Mail naar: mail@hstotaal.nl.